barva
Pozdravljeni
Frizerka mi je pobarvala lase dosti temnejše, kot so bile moje želje. Pri tem je k sreči uporabila preliv in ne barvo. Kako naj sedaj iz temno-rjave z rdečkastim leskom pridem na svetlejši odtenek? Če to ni mogoče, po kolikšnem času naj se pobarvam?? Naj omenim, da je naravna barva mojih las – svetlo rjava ali temno blond.
Hvala za odgovor
Z vašim problemom, se kar dostikrat v praksi srečujmeo. Vendar pred barvanjem, je potrebna jasna analiza las in želje, ki jo ima stranka, da nam frizerjem ne bi bilo otežkočeno kasnejše delo.
Preliv ni kaj dosti boljši pri tem postopku od barve. Je prijaznejši za lase, vendar nam frizerjem zato nič bolj ne olajša dela.
Skratka lahko si posvetlite lase s prameni kmalu, vendar previdno, da ne poškodujete las preveč.
Lahko pa si lase umivate z limono, vendar bo svetlila tista barva, ki je v laseh trenutno prisotna.
lp alenka
lep pozdrav!zanima me sledeca stvar – pred dobrim mesecem sem se odlocila,da se pobarvam.pobarvala me je prijateljica in namesto tople rjave barve me je pobarvala na bakreno rdece,kar mi seveda ni bilo vsec.potem sem odsla k frizerki,ki me je pobarvala na temno rjavo.rada pa bi dobila svojo barvo nazaj to je rjava barva.zanima me,ce je to se sploh mogoce?
Forum je zaprt za komentiranje.