BARVA ZA LASE V 10′ MINUTAH
živijo,
pravkar sem kupila L’orealovo barvo za lase Excell10′ in kot ponavadi prebrala navodila in opozorila, pa me je presenetlo kako so stroga. npr. ponavadi piše, da če pride barva v stik z očmi naj se oči izpira in obišče zdravnika, tu pa da lahko kar oslepiš. O alergijski reakciji piše, da čim te zasrbi lasišče da moras si izprat glavo, da se lahko pojavijo težave z dihanjem. Pa še, da moraš takoj ko zmešaš odstarnit pokravček
ker če ne lahko plastenka poči. Ker se redno barvam, večinoma doma, sem nekako navajena na razna opozorila ampak ta se mi zdijo pa prav huda. Ali mogoče, ker barva deluje v 10 menitah je toliko bolj agresivna ? ali ima kdo izkušnje s tako barvo.
Hvala.
Strinjam se s sašakro,barve,ki se kupijo v prosti prodaji, so veliko bolj agresivne,kot barve,ki jih uporabljajo frizerji.
Lep pozdrav
jaz sem omenjeno barvo uporabila ze nekajkrat in je ne menjam vec. res ne disi najlepse, ampak v primerjavi z ostalimi barvami za domaco uporabo je odlicna. se ne izpira dosti in tudi ko zmanjka prilozenega regeneratorja, lasje niso uniceni.
frizerji so profesionalci, zagotovo bodo najboljse poskrbeli za tvoje lase pri barvanju. ce se podviga rajsi lotis sama doma, pa ti omenjeno barvo toplo priporocam.
Forum je zaprt za komentiranje.