Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Barva za lase pretemna

Barva za lase pretemna

Ali lahko že po dveh dnevih pobarvani las s pretežno barvo, prebarvamo na svetlejšo, bo prijelo ali bo lisasta barva

Odgovor na objavo uporabnika
Vdgjjhf, 29.05.2021 ob 22:52

Ali lahko že po dveh dnevih pobarvani las s pretežno barvo, prebarvamo na svetlejšo, bo prijelo ali bo lisasta barva

Daš Odgovori, ne gre. Frizerji pravijo, razbarvaj. Sama, postriži, pogruntaj.  Poskusi s prelivi kot šampon. Razbarvano je videti grozno. Ok, gledam v naravo. Moj okus. Potem se strižem sama. Na kratko. Sedaj puščam dolge.  New me? Bon spet nazaj with long. ?

Razbarvanje las je kar tvegan poseg, čeprav frizerji dejansko to naredijo. Kupite Keune barvo v tubi in najprej testno pobarvajte manjši pramen las s svetlejšo barvo.

Ni se dobro  barvati lase  2x …. v tako kratkem času.

Peroksid , blanž ….. lahko poškodujeta tudi lasišče ( vnetje).

Počakaj vsaj en mesec .

Odgovor na objavo uporabnika
Previdno, 30.05.2021 ob 00:50

Razbarvanje las je kar tvegan poseg, čeprav frizerji dejansko to naredijo. Kupite Keune barvo v tubi in najprej testno pobarvajte manjši pramen las s svetlejšo barvo.

Ravno Keune noben ne priporoča. En dan, I was like, upam, da je bila pri frizerju. Razbarvana, pa plačala verjetno. Uporabi preliv kot šampon ali se izštriži. Pol pa naprej.saj me ne briga, ampak to je na bus, a naj mižim?Če ne boste o vseh vaših problemih. Ker narava je zelena.

Če bi želela drugo, najdi kvaliteto frizerja. Nisem frizer.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close