Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Barva mi ni všeč…:(

Barva mi ni všeč…:(

Živjo,

včeraj sem bila pri frizerki, s katero sem bila do zdaj zelo zadovoljna, včeraj pa se je že drugič zgodilo, da se nisva povsem razumeli glede mojih želja. Sem si pa tudi sama kriva, ker nisem bila dovolj odločna, vem. Tiho sem bila predvsem zato, ker je do zdaj vedno zame izbrala take barve, da so mi zelo pristajale, in sem ji pač zaupala.

Tako imam zdaj malo preveč pramenov (medeno blond), ostali lasje pa se mi zdijo presvetlo rjavi. Mislim, da mi končni rezultat (presvetli lasje) ne pristoji. Razmišljam, da bi šla nazaj in jo prosila, če mi naredi preliv, kakršnega sem imela prej – srednje temna čokoladna barva, pa brez pramenov.

Zanima pa me naslednje: bi bil to prehud napor za moje lase? So namreč precej tanki – frizerka pravi, da jih ni tako zelo malo, so pa zelo tanki.
Možno je sicer, da se bom na to barvo preprosto navadila, se mi pa zdi, da je moje nezadovoljstvo s trenutnim videzom res preveliko, da bi kar počakala kakšen mesec ali dva in si šele nato omislila drugo barvo.

Če se vam zdi, da bi bilo bolje počakati, da si lasje nekoliko odpočijejo, koliko časa mi priporočate?

Najlepša hvala in lep pozdrav!

Pozdravljena,

Mogoce res poizkusi pocakati vsaj nekaj dni, saj rabimo da se spremembe navadimo.Po opisu sodec, si predstavljam lepo, ce pa ti pase, pa zal ne morem reci.
Mogoce bi poizkusila z nekaj temnejsimi prameni spredaj na obraz, ce si se navajena bolj temno, Skoda pa bi bilo prebarvati vse, ker vem koliko truda je vlozenega pri pramenih.
Ce ti to ne bo vsec, se vedno lahko das preliv, ampak prameni se bodo se vedno svetili, razen, ce bos dala zelo temnega.
Skratka jaz bi sla nazaj, prosila za nekaj pramenov temnejse barve na obraz in bos videla kako si bos vsec. Ce je tvoja dolgoletna frizerka, ji obrazlozi, da ves da ni njena krivda, temvec bi jo lepo prosila, ce ti to lahko naredi. Menim, da ti mogoce ne bo tega niti racunala veliko ali nic,razen material, odvisno v kaksnih odnosih ste.
Mores razumeti, ce je tehnicno narejeno v redu in ni krivda frizerke, da bo njena dobra volja, da bo to pri ceni upostevala.

Veliko srece!
Sporoci kako je slo:-)

lp alenka

Spoštovana Ajda.
kaj na tvojo barvo pravijo drugi? Se jim zdiš o.k.? Če je tako, potem ne rabiš take barve, kot si jo imela prej. Spreminjanje barve in frizure je zaželjeno, saj si verjetno mlajša in ni nič narobe, če je drugačna barva. Sicer spremembe svetujem vsem ženskam, ne glede na starost. Ljudje smo dostikrat ”ziheraški” in se bojimo sprememb.
Lep pozdrav Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close