Najdi forum

barva las

pozdravljeni,

že nekje 10 let sem blond, zelo blond, sprva sem se barvala, zdaj imam pramena.

naveličane sem te barve, po drugi strani mi je strah spremembe oz. experimentirati.

imela bi drugo barvo, ampak ne vem kaj bi mi pasalo.

sem modrooka, z malo bolj temnejšo poltjo. aja pa imam dolge lase.

kaj predlagate???

Spoštovana ”KatiK”.
POZOR z barvo.
Imate svetle lase, temnejšo polt kože in želite temnejšo barvo.
Verjetno bo potrebna ”Predpigmentacija” pred barvanjem.Vedno je potrebna, če lase temnimo za več kot 2 nijansi.zato da se barva ne spere prehitro in da je prijem barve po celi dolžini las enakomeren.
Predpigmentacija je dodajanje – vračanje pigmenta svetlejšim lasem, katerim je pigment bil umetno – z barvanjem odstranjen. Ko svetlimo lase, odstranjujemo rdeče, modre in na zadnje rumene pigmente, ko pa jih temnimo, pa vračamo te pigmente v lase. Koncentacija teh treh skupin pigmentov nam da željeno barvno nijanso.
Torej k dobremu frizerju na barvanje, pa bo vse v redu. Ne bojte se spremembe, dober frizer – strokovnjak za barvanje las, ki ga premore par velikih salonov v Sloveniji, vam bo svetoval glede na vaše želje, ten kože, barvo oči, barvo las in obrv iskoraj vedno je enaka), modne trende( zdaj so ”IN” naravne nijanse, brez velikih kontrastov)…
Vso srečo.
Lep pozdrav
Stevo Pavlovič

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Si na popolnoma istem kot jaz. Sem modrooka, 10 let imam isto dolžino las (dolgi, ravni), pramena, zadnje čase barva, s to razliko da nisem temne polti. Tega imam zdaj dovolj. Odločila sem se za svetlo rjavo barvo, in grem naslednji mesec k frizerju. Bomo videli kako bo izpadlo.

Stevo,

Sem na istem kot moja predhodnica. Odločila sem se samo za preliv v kostanjevo rjavi barvi.

Zanima me koliko pranj zdrži preliv in če mi ne bi bil všeč, ali bi bila barva (blond- pramena večinoma delana z blanžem) mojih las po izpranju preliva točno takšna kot je sedaj ali bi bile na laseh trajno sledi sprane rjave barve?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close