Najdi forum

barva las

Prosim za vas nasvet saj vase mnenje zelo spostujem. Torej. Imam dolge lase(do roba modrcka – ne vem kako naj drugace opisem dolzino:))). Ze kar nekaj casa imam lase pobarvane na temno blond, naravni lasji so rdeckasto rjavi. Vecino let sem se barvala na rdece, in potem sem z zelo veliko tezavo prisla na blond barvo, ker mi je vse vleklo dolgo casa na oranzno.

Rada bi spremembo, saj sem te barve ze navelicana.
Imam dosti okrogla licka, drugace nisem debela, samo v obraz sem malo chubby:) imam temno rjave oci in pegice.

Kaj mislite, da bi mi pasalo?

Blond barva v kombinaciji z dvema rjavima tonoma, v stilu capuccina in čokolade, ter še dodatno svetlejši prameni. Gre za nekako modno, pisano a še vedno umirjeno barvanje. Barvna kombinacija pa bi tudi pasala na letosnjo modno barvno kombinacijo oblačil.
lp alenka

Najlepsa hvala za pomoc! Glede na to, da pri frizerju nisem bila ze kar nekaj let in se ponavadi barvam sama, sem se sedaj odlocila da grem za ta podvig k frzerki, pa vas prosim gospa Alenka ali koga drugega, ce mi lahko pove ceno za tako barvanje, ki ste ga opisali vi. HVALA.

se to bi rada vprasala, a to recem frizerki za tenka pramena? in kako gosta? ne bi rada da bi prevec sekasto zgleda, ….kaj naj ji recem?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close