Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style barva las- pomoč

barva las- pomoč

barvam se sama že 10 let. Imam barvo lešnik-svetlejša. Ker imam svoje lase temno rjave vedno uporabljam hidrogen 12%,da bi bila svetlejša,ker drugače ni nobene razlike,da bi se sploh pobarvala.

Pred meseci sem kupila v DM hidrogen od Ilirije ,barvo pa tako kot vedno. Že ko sem vlila hidrogen je bil tak voden in sem se pobarvala nakar se posušim in sem temno rjava :-((

Nekaj časa sem imela tako barvo,da si nebi uničevala las in se danes spet pobarvam, hidrogen je pravi ,kremni 12% ,barva tudi in sem samo za nijanso svetlejša. V čem je problem?? hvala vam za vaš čas in lep pozdrav.

Pozdravljena,

V cem bi bila problem tokrat vam tezko odgovorim. Mogoce pa je 12% hidrogen le prevec.
Morda izbor druge nianse, svetlejse in 9%. Tezko povem, ker ne poznam las in odtenka. Potrebno je mesanje v pravem razmerju, mogoce se je vsulo prevec hidrogen, ker je tekoc….ne vem zal.:-(

Srecno!

lp Alenka

Spoštovana Sist, spoštovana Alenka.
Taki in podobni problemi se pojavljajo vsem, ki kupujete in uporabljate barve iz trgovine, ne glede na blagovno znamko.
Alenki pa moje presenečenje, da kot profesionalec daja tako nekompetentne odgovore in posredno zagovarja – verjamem nenamerno, uporabo barv iz trgovin.
Skratka v bodoče se pojdite barvati k strkovnjaku – frizerju v frizerski salon. pa ne bo takih težav.
Lep pozdrav
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close