Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Barva las Nine Pušlar

Barva las Nine Pušlar

Živjo!

Noro mi je všeč nova barva las Nine Pušlar. Ker sem bolj varčne sorte, bi se poskušala pobarvati kar doma. Mi lahko katera svetuje, kaj narediti s kostanjevimi lasmi, da bi dobila tako barvo? Verjetno bi se morala najprej zblanširati, potem pa nanesti to barvo. Je res? Pa ne me zdaj s takimi, da se bom zafurala… Saj lahko dam še vedno temno rjavo čez.

Pa še to: kako pa se imenuje ta barva?
Hvala!

evo, tole sem mislila:

http://www.tocnoto.si/modules/aktualno/uploads/nina_puslar_foto_arhiv.jpg

lp

Ja, saj je res prav luštna barva …Ampak zel otežko, da se boš tako dobro pobarvala doma. Jaz ti svetujem, da greš vseeno k frizerki, da tudi ona najboljše oceni kakšno barvo mora dati gor, da bo približno taka (pa ni to tako enostavno zagotoviti), za naprej pa prosiš, da bi da oz. kupi to barvo in se naprej barvaj sama doma. Lp.

Za najboljše rezultate, pojdi raje k frizerju.

Moja prijateljica se je pobarvala doma z eno od barv iz trgovine. Rezultat: fenomenalen!!! Tudi jaz hočem imeti takšno barvo!!!!
Grem v trgovino, kupim isto barvo, isto znamko, v isti trgovini!
Rezultat: RUMENO ORANŽNA!!!!! Čisto nekaj drugega, kot je narisano na škatli, med vzorci na polici ali na glavi prijateljice.

Razlog??? Osnovna barva las, ki je pri meni svetlo rjava, prijateljica je pa v osnovi prej blondinka (temna) kot rjavolaska.

Uh, tako barvo sem imela jaz z barvnim šamponom od Schwarzkopfa, bakreno rdeča.

Jih pa ne delajo več, obstojnost 1, torej se je po cca 2-3 mesecih popolnoma izprala. Nanašala se je direktno iz stekleničke, brez mešanja, razvijalcev, fiksirjev …
Če katera ve za kaj podobnega, se priporočam za ime proizvoda.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close