Najdi forum

Barcelona

Pravkar smo se vrnili s potovanja po Nizozemskem in ker sem imela precej problemov z iskanjem prenočišča v zadnjem trenutku pod kriteriji dobra lokacija/ugodno/čisto … bi rada že sedaj rezervirala prenočišče z zajtrkom za sredino avgusta v Barceloni.

Pozna kdo kaj primernega?

No, pa še to em zanima od kod ste šli? Iz Lj. je kar drago, kot vidim je Italija cenejša možnost.

Jaz vedno rezerviram na Hostel Worldu, niso samo hostli, ampak tudi Budget Hoteli (cenejše variante). V Barceloni sva bila novembra 2006, šla sva z Ryanairom z letališča Treviso (slabi dve uri iz Postojne), se mi zdi, da je bila karta za oba 58 € (dve povratni, s taksami, doplačilom za plačilo s kartico in prtljago vred – skratka, vse, kar je bilo za plačat za letalo).

Cen hotela se pa res ne spomnim. Lahko doma pogledam, ti bom tudi ime povedala, ker je bila lokacija super, cena zeeelo ugodna in sobe zelo spodobne.

Aja, Barcelona je najlepše mesto, v katerem sem kdaj bila!

Se tudi jaz priporočam za info.

še link za Hostel World Barcelona:

najin hotel:

in Ryanair – glej Venice Treviso za Barcelona Girona:

Hvala lepa, mama2831. Si bom pogledala tale hotel, ki ga omenjaš. Lokacija vidim, da je max., kar mi je v bistvu tudi najbolj pomembno poleg čistoče. Sta vidva hodila ven na zajtrk ali sta si lahko skuhala kaj notri?

Za prevoz sem pa računala ravno na Ryanair iz Trevisa 🙂
Upam, da bo lepo in komaj že čakam. Hvala ti še 1x!

Midva sva bila v Barceloni decembra (2007 🙂 ) in sva bila v tem hotelu. Tudi jaz ne vem natančno, koliko naju je prišel sam hotel, vem pa ,da je bil zelo poceni.
Do Barcelone sva šla z Ryanair-om, vendar iz Graza (nama je bilo bližje, saj sva iz Mb) do Girone. Mislim,da naju je letalska karta in hotel prišlo nekje 200 € za oba …smešna cena v glavnem. Ja, smo pa bili od četrtka do nedelje.

Hotel je pa tako…za odštet denar primeren 🙂 . Mene je motilo samo to, da so stene tako tanke, da se počutiš,kot bi stanoval s sosedi. Sicer pa ta hotel ne ponuja (oz. je ni) hrane in tudi možnosti za skuhat ni (razen,če vržeš v nahrbtnik še plinski gorilnik 🙂 ) . Midva sma jedla zunaj, še največkrat kak nam znan fast food, ker sma že prvi dan imela z večerjo slabe izkušnje . Se zgodi 🙂 .

Bilo je pa suuupeeer in Barcelona je res prekrasno mesto.

Ja…da se še malo pohvalim, sma imela celo srečo, da sma v Camp Nu-u ujela celotno moštvo Barcelone (inc. Ronaldinho 😉 ).

Zdaj sem se pa razpisala 🙂 .

Ja, v tem hotelu se ne da kuhat.

Evo, sem šla pogledat v album: dve povratni letalski karti: 58,94 € (splača se malo prilagjat datume letov cenam, če si to lahko privoščite in niste vezani na določene datume)

Jedla sva zunaj, navdušena nad restavracijami, pravkar sem našla račun za eno večerjo, 50 € za oba. Ni tako grozno drago, če ne ješ ravno na Rambli.

Za cene hotela pa poglej na linku, midva sva dala 171 € za dva, 4 nočitve

Tja grede smo šli z Alpi eagles – vozi iz Benetk (Marco Polo) in nazaj z Myair. V Barceloni smo najeli apartma za 4 osebe. Bil je na super lokaciji – 300 m do metroja in lepo urejen. Cena je bila pa se mi zdi okrog 130 €/dan. Ne vem pa točno več, kateri ampak rezervirala sem na http://www.friendlyrentals.com/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close