Barcelo Dominican beach
glede hotela ti nebi znala podat nobene informacije, saj sva midva bila v ifa villas bavaro, ki pa je zelo zelo vredu hotel, brez ene pripombe, tako da ga priporočam.
izleti…. midva sva šla na otok catalina s katamaranom, nepozabno 🙂 potem maš otok saona, (tega nisva šla) šla sva še na izlet po otoku gledat plantaže banan, kave, tobaka, kakava, ananasa,… gledat smo šli tudi izdelavo cigar, ter tipične dominikanske tržnice, in obisk tipične dominikanske družine…
potem ponujajo še ogled glavnega mesta, ali plavanje z delfini….
…no jst sm šla iz Pariza in je let do Punta Cane trajal tam nekje 10 do 12 ur…ne vem več točno…časovna razlika v Dominikanski je 5 ur.. Kar se hotela tiče ne vem kakšen je…lahko pogledaš na Tripadvisor..tam so zelo realna mnenja in ocene…jst sm bla v Grand Palladium Palace Bavaro… in boljšega hotela ni…se mi zdi…:))
Na izlet lahko greš tudi v Santo Domingo…si tam ogledaš Colloniale..ti zelo priporočam…. ne rabiš it organizirano…. greš z avtobusom Expreso Bavaro….vozi zjutraj točno ob 7.00 uri in ob 10.00 uri…je direkten do Santo Domingo in vozi 4 ure…. je zelo točen, hiter in udoben… popoldan pa vozi ob 14.00 uri in 16.00 uri…isti vozni red ima tudi iz Santo Dominga do playe Bavaro… in cena v eno smer je 10 $ na osebo….zelo zelo poceni…skoraj zastonj glede na cene taksistov..:))
…no jst si ogledala tudi Altos de Chavon…vredno ogleda…pa še eno jamo…podobno naši postonjski jami…(seveda veliko manjši) sam sem pozabla kak se ji reče…
…no če se malce znajdeš…in če še rada kaj ostalega vidiš…kot samo hotel, palme in plažo…. ti v dominikanski ne bo dolgčas…
..uživaj…;)))
Ojla,
jaz sem bil v tem hotelu pred dvema letoma!
Kakšen je? Hotel je že malo star, saj je bil med prvimi v regiji – na Bavaru se je vse začelo. Prav zaradi tega se mi zdi malo precenjen.
Plažo ima lepo – čudovito! Travo čistijo večkrat dnevno, animacija je bolj tako tako, če si navajen evropejske… Med vikendi prihajajo lokalci in še drugi ( Porto Riko itd ) v hotel in takrat je prava štala. Kot bi termite spustil v shrambo: težko prideš na vrsto pri Pizzi npr, ker vsi tolčejo po špansko in moraš biti kar malo agresiven, pri zajtrku jemljejo ogromne količine jogurtov itd posebno zadnji dan za domov itd Sicer pa roko na srce, to niso stvari, ki bi pokvarile dopust.
Pa še to: bil sem tudi v Riu, ki pa je vsekakor boljši in vreden tiste razlike v ceni!
vsekakor se imej lepo 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.