Barca, prosim za pomoč – sp in stroški
Lahko, prosim, pristavim svoj piskrček z vprašanjem? Zanima me, če je res, da popoldanski SP ne sme več dati v stroške sicer dejanskih stroškov (npr. najemnina, mobitel, elektrika), katerih položnice pa ne prihajajo na sp naslov, temveč osebno na nosilca sp-ja, nekaj pa tudi na lastnika nepremičnine (sam naslov je identičen, le nosilec položnic ni sp)? Upam, da je razumljivo napisano.
Hvala.
Mene pa tole zanima, ker so se že pogovarjali o ovinkih:
Če imaš privat pisarno, lahko prijaviš stroške. Recimo, da je mož lastnik hiše, kjer opravljaš poslovno dejavnost. Potem se lahko z ženo, ki je s.p. dogovori in napišeta najemno pogodbo za poslovni prostor (za plačilo recimo 1 eur/mesec, da ga ne upalijo pri dohodnini). Zdaj ima žena uraden poslovni prostor in lahko prijavi stroške. V bistvu so vse skup samo še bolj zbirokratizirali. Je tako? Ali sem totalno mimo usekala? Me pa zanima, kako se zdaj delijo te stroški. Recimo, hiša 200m2, poslovni prostor 7m2. Najbrž ne gre avtomatsko 1/3 elektrike, ogrevanja in vode kar na poslovni prostor?
Gre za to, da stroški, ki se nanašajo na nepremičnino, ne morejo biti vključeni med stroške dejavnosti, ki v svojih poslovnih knjigah nima nepremičnin.
Gre za to, da stroški, ki se nanašajo na nepremičnino, ne morejo biti vključeni med stroške dejavnosti, ki v svojih poslovnih knjigah nima nepremičnin.
Ja, se pravi, če imam v najemu “poslovni prostor” v hiši (glej zgoraj), potem mu pripadajo stroški? Hvala!
A potem npr. brezplačni najem poslovnih prostorov sploh ni možen?
Fizična oseba odda poslovne prostore doo-ju brezplačno, da le skrbijo za njih in jih vzdržujejo. A to ni mogoče? Ali pa da se uporabi termin brezplačna uporaba, ne najem?
Katera inšpekcija ima to čez, ali davčna ? In potem pripišejo dohodek fizični osebi?
Forum je zaprt za komentiranje.