Najdi forum

BARBARIGA

ZANIMA ME, ČE STE ŽE BILI LETOS V BARBARIGI. KAKO JE LETOS UREJENO OZ. KAKO JE Z ODVOZOM SMETI. ZASLEDILA SEM, DA NAJ BI BILI NOVI UPRAVNIKI,…

Na http://www.vodnjan.hr sem zasledila, da so imeli osnovnošolci čistilno akcijo in očistili kompletno obalo in okolico. Za smetnjake po naselju pa žal ne vem, kako in kaj.

Mi imamo vikend v Peroju. Za prvomajske praznike smo se večkrat zapelali tudi v barbarigo. Trgovina še ni obratovala, so pa bule odprte slaščičarne. za smeti pa žal ne vem, ker se nisem vzela am. je pa bilo kar veliko turistov. Poleti se pa hodimo kopat v Staro Barbarigo uraven pomola pod borovce. Med Perojem in barbarigo bodo naredili mondeno turistično nasleje vrhunske kategorije: hoteli, apartmaji, golf igrišče….

Lp Špela

Pa še to sem pozabila napisat: od moža nečah ima kronični bronhitis, zato gredo vsako leto na dopust v barbarigo, ker so zdravniki svetovali, da je najboljši zrak na Lošinju in okolici Fažane.

Jap, za kronični bronhitis je res zakon otok Lošinj! Mene je samo to pozdravilo, ko sem bila mala Sinthija.

Lp

ALI SE Z AVTO PRIDE ČISTO ZRAVEN, KAMOR SE HODITE KOPAT. KJE PA JE TOČNO TA STARA BARBARIGA ( KOLIKO JE ODDALJENA OD TURISTIČNEGA NASELJA BARBARIGE) IN ČE JE PLAŽA PRIMERNA ZA OTROKE, MOJA JE STARA 18 M.
HVALA ZA ODGOVOR.

Ja, z avtom se pride čisto zraven plaže. Od TC Barbariga je oddaljeno cca. 1km. Stara Barbariga je malo naprej od Barbarige: ko se pripeljete do neke starejše hiše z apartmaji (ponavadi so orted njo parkirani avtomobili za madžarskimi in drugimi vzhodnimi registracijami) tam zavijete levo in se peljet po makadamu cca. 500m med nasadi oljk. Mi se hodimo tja kopat, ker je med drugim mogoče najti tudi senco, dostop v vodo je soliden. Je veliko staršev za majhnimi otroko (moji sta že malce večji 6 in 9 let).

Je pa še ena super lokacija tam blizu, samo smo bili samo enkrat tam. Bili smo prvi na plaži, naslednji ko so prihajalai so se pa vsi slačili do nazga, nam pa ni do tega. Avto se parkira v hladnem gozdičku, plaža je pa t ido dokaj solidna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close