Najdi forum

Barbariga

zanimajo me vase izkusnje s tem letoviscem…

Meni ni všeč. Tak.. sindikalni in čip turizem. To je veliko naselje bajt – skoraj manjših blokov. Ena sampostrežna štacuna, premajhna plaža za vse (iz velikih kamnov). Če hočeš malo lepšo plažo (kljub vsemu kamnito in z ježki), moraš peš. Edino pri nudistih je za zdržat.

Jza sem bila kakšne 4 leta nazaj. Ampak verjetno se ni kaj dosti spremenilo. Malo počakaj še kakšna mnenja in se potem odloči.

Dolgočasno naselje,polno raznih hiš in stavb.Tudi plaža nam ni ustrezala,zvečer se nimaš kje sprehajati.Do Pule pa je kar nekaj kilometrov.LP

Beda na kvadrat. Pa nisem kak snob. Kar sta napisali Taja in Inti je vse res, pa še slabše ….

Tja ne grem, pa če mi plačajo.

bolš da doma ostaneš……Barbariga je podn!!!

No, jaz mislim enako kot “jaz”, ampak nisem bila tako direktna kot ona. TOTALNA BEDA!

Sam beton, nikakve plaže, umazano…
Nikoli več!

Lp

Sama hodim tja že več kot 20 let in me ne mika nikamor drugam.
Res sicer, da ni več kot 3 trgovine, 3-4 slaščičarne, 2 pizzeriji, 2 dobri konobi (priporočam Konobo Betiga) z vsak večer živo glasbo, majhen lunaparkec za otroke…Plaža povprečna, ponekod prod, ponekod skale ali kamni, ponekod velike plate. Na eni izmed plaž so tuši in izposoja ležalnikov….Če pa želiš lepšo plačžo, je imaš od stare Barbarige do Peroja cca 10 km, kakršnekoli želiš, tudi velik pomol, s katerega lahko brez strahu skačeš; voda globoka cca 4 metre.
Ni pa mi všeč, kaj delajo turisti (sama se ne prištevam mednje, ker imamo spodaj svojo zemljo in me tudi domačini jemljejo za svojo). Na plaži puščajo vse za sabo – že letos po prvem maju je bila obala slabša kot pred 20 leti konec sezone, ali je sploh kdo od vas kdaj pobral kaj za sabo?? To, da se obala ne čisti dnevno, je res slaba stran.
Tudi za kake kratke izlete imaš v bližini dosti zanimivosti – pa ne samo Pula, tudi peš lahko greš na dobre sprehode.
Skratka, poletje in Barbariga sta zame zakon. Pa sem bila tudi drugje, ampak hvala.
Potrebuješ še kako informacijo?

Se delno strinjam s Barčo, tistim, ki se pritožujete nad plažo, pa naslednji nasvet: zavzemite FKK, saj je tako in tako na črno na najlepšem delu plaže, že sedaj vidiš, da se tam sonči in kopa veliko ljudi oblečenih v kopalke, pa kaj če ste vi eden ali dva več.

lp

ZIVJO!ČISTO RESJE TOTALNA BEDA!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close