Najdi forum

Barbariga

Mi gremo letos v Barbarigo. še nikoli nismo letovali tam in nič ne poznamo. Kakšna je plaža, voda, priložnosti za zabavo…?

Hvala in lep pozdraav!

Plaža – neurejena, voda – še gre, zabava – nič od nič. Trgovina – ena, restavracija – dve do tri – zanič, sladoled – zanič, okolica – apartmaji, kot če bi sestacil lego kocke, okoli pa pustinja…..Če hočeš mir – OK. Mene niti na sliki tam ne bo več!

končno nekdo.
jaz grem tudi v barbarigo 12. avgusta in sem bila tam že velikokrat s strši,…
ja men je tam kar uredu tudi zabava je recimo stojnice gostilne bari ringelšpili kot rečemo no prov nevem kašne zabave ni vendar se vse da narediti da je zabava prisotna.sladoled se dobi na vsakem koraku vse tudi trgovine pa so v bližini morja tako da neboste iskali veste da greš če hočeš v trgovino po isti poti kot na plažo.nekje je šeena trgovina vendar v njo ne zahajamo ker je druga bližje.o plaži imam slabo mnenje oz o morju.skale so in to je zame grozno saj sem bla v otroških leih vsa pobuškana drugače je kar uredu zadeva vse skupaj.ni ravno nevem kaj kot sedaj zgleda bolje je iti v hotel kam na otok…ampak tuk se imam vedno zelo lepo,tudi veliko prostora je za badbinton odbojko(kar na parkirišču se igrajo ali kje saj ni prometa oz ceste tam tako da se da tudi rolati)
nevem kako me razumete sem zadevo zelo zakomplicirala ampak meni se zdi uredu-aja tušov ob morju ni zato vzemite mojo idejo in ob odhodu na plažo vzemite 2 literske flaše z vodo in se z njo umijte po delih kjer vas sol najbolje moti-če vas
recimo lasje pazduha stegna hrbe….
lp in lepe počitnice

to pa odvisno na kermu koncu si.sladolet je prov okuse-odvisno kje ga vzameš,ena zelo fensy restavracija je malo naprej od barbarige po osamljeni cesti in lep razgled na naselj,zabave res ni ampak se imaš veeno lahk noro..itk pa stvar ukus

Kul restavracija v Betigi, plaža (mešana) nakci in nenakci na FKK najboljša, prepričaj se!
En disko, ki ni kaj prida, trije sladoledarji in nekaj stojnic s kičem, to pa je tudi vse. Če želiš mir je to pravi kraj.

Lep dopust!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close