Najdi forum

BANJOLE-PULA

Pozdravljeni
Imamo problem in sicer iščemo nekoga, ki bi bil pripravljen prevzeti polovico “pavšala” za bivalni kontejner ob morju. Kontejner se nahaja v Banjolah (Pula), v avtocampu INDIE. Borovci dajejo krasno senco, od morja pa je oddaljen kakih 50-100 m.
Pol “pavšala” bi radi oddali zaradi visoke cene, ki v celoti znaša okrog 500.000 SIT, to pa je odločno preveč če računamo koliko dopusta imamo.
Za polovico cene “pavšala” cca 250.000 SIT, nudimo oddih en mesec v pred. oz. posezoni in en mesec v sezoni. Razdeliti pa je potrebno tudi mesec maj. To pa je stvar dogovora.
V kontejnerju lahko naenkrat letuje do 5 oseb, toliko jih lahko tudi prespi v prostoru.
Priklopljen je na kanalizacijo, kar pomeni, da je v samem kontejnerju kopalnica in kuhinja z dnevnim prostirom (ležišče za 2-3) ter spalnica (ležišče za 2-3). Postavljen je kot brunarica s streho in žlebovi, na ogromni terasi je tudi zidan žar. Opremljen je v celoti.

Prosim vas, vsi ki to berete, ste mogoče interesenti ali pa mogoče koga poznate javite mi. GSM posredujem v primeru interesa.

Že vnaprej hvala!

Smo interesenti. Pokliči me jutri.

LP!

Š3tof

Spoštovani
mi lahko zaupate tel. številko na kateri ste dosegljivi
LP Tara

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close