Najdi forum

Bangkok

Živjo,

namerava kdo jeseni na enotedenski šoping v Bangkok, Tajska?

Iščem sopotnico!

Lep pozdrav,
Ana

slisi se fino, sam jst mislim iti pozimi, ce bos slo.
pa tko si nekam izbircna:)! he. he.

Ti ves kako je pol k nazaj privleces kaksne fine tehnicen dobrotice:)?

Svetujem ti (glede na trentuno stanje v BKK), da si vzameš s seboj plinsko masko: nakupovalni centri (ki za razmere JZ Azije, niso niti posebej poceni), so namreč nahajajo med oblaki avtomobilskih izpušnih plinov.

lp
jap jst sem ravno nazaj iz bkk in ne vem kje so tisti oblaki dima ki naj bi se tam nahajali.gre pac za navadno ozracje ki je v bkk ze itak znano.ni pa tko hudo kot nekateri pravijo.tja se je itak najboljse odpravit s skytreinom(mbk center ima v septembru neko 50%razprodajo izstopis pa eno postajo za victoria monument gledano iz the pier strani)dve postaji naprej pa se je pametno ustavit se na znanem vikend market(zadnja postaja)kjer je vse full poceni. zelo verjetno bom konec septembra spet tam doli tako da se lahko kaj srecamo.drugace pa bi priporocal vsaj 14 dni ce dopust to dopusca.
lp

Zdravo,

kdaj tocno gres v jeseni? Meni je sicer en teden premalo… 🙂

l.p.

Ej sej ce gres dol v tocno najslabsem moznem letnem casu, pol ni cudno, da je grozno dol.
Aprila-maj to je dejansko mucno dol. vorcina, vlaga,…

ciao.
septembra potujem na tajsko in me zanima kakšno je zdaj stanje na tajskem in v bangkoku (po cunamijih)? kako pa je z deževno dobo? a semptembra pade dosti dežja?

ej a ma kdo kaksne izkušnje s krojači v bangkoku??

ja.. hehe.. jst sem si dal delat eno obleko za 80 dolarjev.. zravn sem dobil se srajco in kravato 🙂 “original” versace po meri, res te sprejmejo ko carja heh.. in jo se zdej nosim in noben ne opazi razlike 😉 zdi se mi pa da je vecina teh krojacev indijcev.. obvezno barantanje za ceno.. mal pojamrat da je ful predrago.. pa se bos zmenu za pravo ceno takoj 😉

fino…
a to je prav kaksen konec mesta, kjer se to dela???

ni lih del mesta ampak je teh trgovin malo morje.vsak taxist ali tuk tukar te pelje tja celo zastojn le ce zelis(od tega dobijo provizijo in kupon za bencin)
jeseni se zopet odpravljam na tisti konec sveta in zraven peljem nekaj ljudi tko da ce zelite se javite pa bomo skupaj prepotovali tajske znamenitosti.
sej veste vec ljudi boljse je
lp

Moja lula si je dala delat obleko in si vplačal 100usd ,drugi dan ti pripeljejo v hotel .Greš malo na zaupanje ,ki se je izšlo.

Po mojem je boljše iti v šoping v Bosno.

kje pa boš kupila let.karto? in po kakšni ceni?

cau!

ni res..sem ravno domov prisla iz dvomesecnega popotovanja po aziji…zadnje dni smo si privoscilo šoping po bkk-ju noro je noro..in se splaca iti na vikend zapravljanje! 🙂

je poceni in dobis kar ti srce pozeli!

tudi mi razišljamo o tem!

lp

urska

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close