Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Bangkok – poceni iPod

Bangkok – poceni iPod

Zivjo!
Trenutno se javljam iz Laosa, bom pa cez kake 14 dni v Bangkoku in me zanima, ce mi lahko kdo pove, kje lahko kupim iPod-a ceneje kot pri nas.
Thnx za odgovore.
pa lep pozdrav iz vrocega Laosa
Met

Pojdi v trgovski center Phantip Plaza. BKK Največji center, ki je velik za cel Citypark, če ne več, not pa sama zabavna elektronika. Raj.

LP L

Zdravo,

Ipod Nano 2Gb -3.500thb, to je cca.17.500sit ali povedano drugače skoraj 3krat cenej kot pri nas (če se ne motim).
Preverjeno 1mesec nazaj: v MBK centru (4. nadstropje).

Uživaj v Indokini!!!
Lp,
Tommy

Tocno tak, MBK center… (taxistu povej naj te pelje do Siam squara).

l.p.

k.j.

lahko pa gres do MBK-ja tudi z lokalnim avtobusom malo izven kao sana (gres do burger kinga in potem desno) – vzames avtobus stevilka 15 ali 47…

pejd na fast boat

Živijo!

Ipod Nano 2Gb -3.500thb, to je cca.17.500sit ali povedano drugače skoraj 3krat cenej kot pri nas (če se ne motim).

Niso ravno 3krat cenejši, 2x pa res. Pri nas je cena za NOVI (!) model iPod Nano 2GB, silver 37.500 sit.
Razlika v ceni je velika in me zanima, če so to res originalni iPod-i.

Živjo!

Hvala vsem za odgovore 🙂 …

cerne – speed boat sem uporabila v Laosu :), pa vseeno hvala, haha

Mojcej – iPodi, ki so 2x cenejši kot pri nas niso originalni (cena za 2G v MBK-ju je bla nekje tudi 2500 bahtov, kar je 12500 SIT) . So imel pa v 3 nadstropju v sonnyjevi trgovini originalnega iPoda Nano 2G za okoli 6000 bahtov ali 30000 SIT – malo manj kot pri nas.

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close