Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bančni račun, korona, poštar,položnice

Bančni račun, korona, poštar,položnice

M. bančni račun ne doseže milijona eur. Je dobil korono?

Poštar še vedno prinaša položnice. Zakaj korona ne mara poštarje?

Zakaj so se brise za korono spomnili jemati iz grla, nosne votline iz riti, iz PIZD* pa ne?

So na piz*o čisto pozabili ali je vse tako v piz*i da bi našli še tisto kar niso iskali?

Zakaj NIJZ ni JEJZ?

Kako korona ve, da lahko napade v restavraciji le tiste, ki se niso preko firme prišli futrat?

So novi sevi korone izgubili oči za nočni vid, da ni več poli. ure?

Kako korona ve, da ne sme uiti skozi luknjo ali ob strani pri stekleni pregradi, ki naj bi preprečevala preskok korone?

Na forumu beremo od ljudi, ki kihnejo ali imajo povečano temperaturo ali nič od tega in vedo, da so preboleli ali da imajo korono. Zakaj potrebujemo teste na korono, če pa imamo te ljudi, ki vse to vohajo brez okusa in vonja?

Grčija:

Policijska ura, ki bo veljala od enih do šestih zjutraj, in popolna prepoved predvajanja glasbe v restavracijah…

—————————

Zakaj korona bolj napada ob ritmu glasbe, kot pa ob tišini, ko se futraš v restavraciji?

Slo politiki morda česa ne vedo?

Kaj to pomeni, da če bi politiki utihnili in molčali kak mesec bi korona nehala napadat?

Ali korona sliši ko šepetaš?

Če ponoči ob polni luni hodiš brez maske po polju, ali lahko sosedov Francl stakne korono od tebe, če je takrat on že v postelji ob cepljeni ženi?

Zdaj le redko zasledimo v medijih koliko je umrlih od korone ampak samo koliko je okuženih.

Je korona nehala pobijati in samo še kuži?

Ženšča na forumu pravi da je drugič okužena s korono. Klicala je dohtarja pa ji ta pravi da ima angino?

Ampak ona še kar odpre temo, drugič okužena s korono.

Zakaj ne zaupa stroki?

Tisti, ki gobari, želi najti gobe in jih imeti, zato jih išče.

Če kaj hočeš imeti in nimaš potem to iščeš.

Zakaj se ljudje tako bojijo korone ampak jo ves čas iščejo?

Kaj to pomeni, da ne vedo kaj želijo?

Zakaj iščejo tisto česar se bojijo?

Pod hribom ob mali slovenski vasici je skala. je pod njo že kdo pogledal, če je korona tam?

Zakaj za test ni dovolj, da jim daš na testiranje drek? Kaj v dreku ni korone in DNK sledov?

Kako v dreku ni dovolj sledov, če pa ponekod iz riti jemljejo brise za pozitivnost na korono?

Zakaj je določeno koliko ljudi se lahko zbira? Od kdaj zna korona šteti?

Zakaj ne poiščejo tistega, ki jo je šteti učil?

Do koliko zna korona šteti?

Zakaj je korona in ne polona?

Zakaj nekomu rečejo, da je pozitiven na test, če pa je ves čas prestrašen in negativen sploh po pozitivnem testu?

Če se zbere 20 protestnikov pa jih odžene policija,ker se protestniki zaradi korone ne smejo zbirat, kako potem, da se lahko zbere 30 policistov, da odžene protestnike?

Odgovor na objavo uporabnika
Svašta654, 25.07.2021 ob 15:17

Kako korona ve, da ne sme uiti skozi luknjo ali ob strani pri stekleni pregradi, ki naj bi preprečevala preskok korone?

Sem se ob tem spomnil enega dogodka, ko sem v lekarni dal kartico ob stekleni pregradi, ne pa skozi luknjo v pregradi.

Pa tisto kartico farmacevtka že prime v roko, pa mi reče, da ne smem tako dajati kartice, ampak jo moram skozi luknjo.

Pa sem jo vzel in ji kartico dal skozi luknjo. ?

Sem si ob tem mislil, to so naši vrli strokovnjaki, zvesti zagovorniki korona cirkusa.

Se korona boji oboroženih? V času policijske ure ljudje niso smeli pohajkovati okrog, da ne bi širili okužbe. Kako to, da policisti so pa lahko? Kaj oni niso ljudje?

Odgovor na objavo uporabnika
Robi567, 25.07.2021 ob 16:04

Sem se ob tem spomnil enega dogodka, ko sem v lekarni dal kartico ob stekleni pregradi, ne pa skozi luknjo v pregradi.

Pa tisto kartico farmacevtka že prime v roko, pa mi reče, da ne smem tako dajati kartice, ampak jo moram skozi luknjo.

Pa sem jo vzel in ji kartico dal skozi luknjo. ?

Sem si ob tem mislil, to so naši vrli strokovnjaki, zvesti zagovorniki korona cirkusa.

Morda bi korona videla kako si ji dal kartico in bi napadla.

Farmacevtka že ve, saj ima več izkušenj verjetno.

Zakaj korona ne napada fuzbalerje na igrišču ko pljuvajo naokrog in dihajo kot parni vlaki in se kušujejo ko zabijejo gol?

Zakaj jih korona ne napade? Morda zato ker je veliko nogometašev milijonarjev ali zato, ker pač preveč ljudi gleda in bi jo opazili?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close