balkonska dekoracija – blok
Po 5ih letih zopet urejam stanovanje . In bi rada nekaj zasadila v balkonsko korito. Nekaj trajnega in da zdrži. Pred leti ko smo oddali sem imela rožmarin timijan in sivko. Ampak je vse pocrkalo, ne vem ali zaradi vremena, nezalivanja/preveč zalivanja… (najemnik )
Doma pred vhodom imam resje in mačehe sedaj jeseni in to menjam potem na bazi sezone. V bloku se mi zdi pa malo težje izvedljivo
. Kaj imate zasajeno, da ne dela svinjarije( ne obletava) in je lepo in zdrži ?
ne brina, 15.09.2025 ob 19:58
Brin je za na balkon prevelik, razen ce imas zelo veliko teraso. Tudi tisti, ki se samo plazijo, lahko dosezejo nekaj metrov premera.
Aha, hvala.
Razmišljala sem v tej smeri kot za skalnjake…
Res pa da npr. Rižmarin, sivka, timijan in to mi je bilo najbolj funkcionalno…. Vsaj zame za osebno če bi jaz osebno živela tam ?
Res pa da sedaj v naprej ne bomo več oddajali ker je totalno brezveze . Sploh ne vem kaj naj s stanovanem naredim. Podedodovano od tete in renovirano. Za stara leta namesto doma idealno glede na lokacijo drugače pa…… delno skoraj da v breme.
Čebela_adela, 15.09.2025 ob 21:43
ne živiš v tem stanovanju in bo prazno. karkoli boš zasadila bo crknilo, če ne bo koga, ki bi redno skrbel za to.
….verjetno vprašanje. Večna dilema, tudi za na grob. Če greš nprimer enkrat mesečno pa da vmes ni dežja in zaliješ.
Za balkon je ravno tako
Forum je zaprt za komentiranje.