Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek balkanci in slovenci

balkanci in slovenci

dejstvo je da so balkanci res hudi tipi ampak je tezava ker niso nic maj kurbirski kot slovenci. Poznam vec bos in srbov ki imajo doma otroke in zeno zraven pa bi imeli se eno lepo seksi mlado…zalostno a resnicno.

Najhuje je to in mi res ni jasno kako zenske nic ne posumijo,nocejo ali so res glupe. Da se moski vsak tretji dan dobiva za tri ure z drugo ,hodi v toplice… kaksno je to zivljenje?

Kaj te zenske vse prenasajo,nerealno.

srbi in bosanci so dobri,iskreno ocitno samo primerni za avanture in neresni,veliko ti nudijo financno te vozijo na izlete itd itd ampak material za ozenit pa so redki

so za en drek  so pa pijandure seljacke

vizualno zapusceni debeli slej ko prej vsi vamp namen in zelja samo po potomcu da bo cimvec naredil doma zenske prav tako debele zapuscene

iskreno seksi lepa zenska naj izkoristi hude moske in ne glede na to da so poroceni naj ima z njim “resno avantur ce jo moski le zelo lepo razvaja financno izleti itd

kdo jim kriv da so zenske zapuscene

zenske najbolje da nimate otroke ker verjemite da je 90% moskih istih in ima sigurno kasno zraven

to je ponizanje njim se gre samo za to da rodite otroka da imajo oni sina ali hcer ve boste pa izvisele

saj se ne rabi locit mu ustreza da imata navidezno lepo druzinsko zivljenje vprasanje je koliko jih se zraven natepava oziroma je dovolj ena ki jo ima raje kot vas

poroka je samo papir otrok pa v vecini ni vec izliv ljubezni oziroma dokaz le te

Zal se strinjam ?List papirja mi ne pomeni nič,včasih pa sem mislila da je to res dokaz,da želi nekdo s tabo ostati za vedno.Mož ima sigurno kako jaz pa sem si tudi našla moškega s polno denarnico,ki sicer je vezan in ima sina ampak to ni moja težava,je njegova.On naj rešuje pri sebi,jaz bom pri sebi.
Finančno mi nič ne manjka saj moj ljubimec za mene poskrbi zelo dobro v vsem

do skrajnosti

sama kur……. POVSOD

Odgovor na objavo uporabnika
slatkica, 01.08.2021 ob 09:22

dejstvo je da so balkanci res hudi tipi ampak je tezava ker niso nic maj kurbirski kot slovenci. Poznam vec bos in srbov ki imajo doma otroke in zeno zraven pa bi imeli se eno lepo seksi mlado…zalostno a resnicno.

Najhuje je to in mi res ni jasno kako zenske nic ne posumijo,nocejo ali so res glupe. Da se moski vsak tretji dan dobiva za tri ure z drugo ,hodi v toplice… kaksno je to zivljenje?

Kaj te zenske vse prenasajo,nerealno.

srbi in bosanci so dobri,iskreno ocitno samo primerni za avanture in neresni,veliko ti nudijo financno te vozijo na izlete itd itd ampak material za ozenit pa so redki

Zato pa vsaka pametna ženska svojo mladost izživi z bosanci in srbi, ko pa je treba pri 35 ali celo 40 letu ustvariti družino si zato izbere slovenca!

Dejstvo je, da smo po raziskavah Slovenci najbolj pameten narod v JV Evropi, kar se tice visine IQ,  Srbi pa najbolj neumen.    Ampak za to niti ne rabis raziskave, ha ha

Upssd, 01.08.2021 ob 10:13

Dejstvo je, da smo po raziskavah Slovenci najbolj pameten narod v JV Evropi, kar se tice visine IQ,  Srbi pa najbolj neumen.    Ampak za to niti ne rabis raziskave, ha ha

Jah… Zato pa obstruirate lastne otroke. Vcerajsnja tema prica o temu. Fejk gor al pa dol. Pase mu 1. Ne sede mu rulja…. NE!!! Supljoglavci ce da govore sta i kako.

Glupi ste. Pa lahko statistika pravi nasprotno. Praksa kaze da ste zabiti.

Meni so balkanci ogabni. Po obnasanju, nacinu govora, agresivnosti, nacinu oblacenja, smesnih frizurcah,  pederuse …bruuh

Kenya, 01.08.2021 ob 10:35
    Meni so balkanci ogabni. Po obnasanju, nacinu govora, agresivnosti, nacinu oblacenja, smesnih frizurcah,  pederuse …bruuh

In kakšen je ta način oblačenja če ga opišeš?

Ni važen če so srbi nabolj neumn narod. Ker seksat znajo pa vseen bolš kot slovenčki.

Upssd

———————————————————–

Ni važen če so srbi nabolj neumn narod. Ker seksat znajo pa vseen bolš kot slovenčki.

No meni pa so bosanci in srbi top. Dobro te preskrbijo financno, cele dobro zgledas.Tisti ki so sami postavni in fit Veliko dajo na naravno lepoto,vitko telo lep obraz in noge,take lahko obrnes okoli mazincka hitro da ti pijejo z roke.

Najbolje je da se zaljubi vate na polno in ti potem da vse. Ce je obojestransko je najlepse 🙂

kot moski so sanjski,znajo z zensko

seksi so v trenerki in urejeni,ce je fit je fit,medtem ko slovencki vtrenerki so kot da pridejo z njive,zal

ne govorimo o debelusnih zapuscenih 50letmih građevicih ampak fit tipih z dobrim avtom hudo faco in telesom

po vecini majo tud te zeno in otroke ampk to ni moj problem ?

nism js kriva da se zenske prepustijo moskemu in rodijo potem pa oni druge iscejo k so bolj seksi

ene to dojamemo druge nikoli ne boste

dolgolasalepotica, 01.08.2021 ob 11:00

No meni pa so bosanci in srbi top. Dobro te preskrbijo financno, cele dobro zgledas.Tisti ki so sami postavni in fit Veliko dajo na naravno lepoto,vitko telo lep obraz in noge,take lahko obrnes okoli mazincka hitro da ti pijejo z roke.

Najbolje je da se zaljubi vate na polno in ti potem da vse. Ce je obojestransko je najlepse 🙂

kot moski so sanjski,znajo z zensko

seksi so v trenerki in urejeni,ce je fit je fit,medtem ko slovencki vtrenerki so kot da pridejo z njive,zal

No v tvojem sporočilu se skriva dokaz, da so res butasti. Lepi in butasti. Če ženska dobro zgleda jo dobro preskrbijo finančno in ji vse dajo.

Sliši se to kot bi bili obupani starčki, ki hočejo imeti lepo ob sebi.

Glede na to kako so sami lepi in postavni bi lahko najman pričakovali, da ženske njim pijače plačujejo in jih razvajajo.

In najbolj neumen izven JV Evrope!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close