Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice BALI – TERORISTIČNI NAPAD

BALI – TERORISTIČNI NAPAD

Pred nedolgo tega, sem bil na Baliju. Tudi v tem lokalu, ki ga je razrušila bomba in ubila skoraj 200 ljudi. Šokantno!
Sam otok Bali je bil miren kotiček z miroljubnimi in prijaznimi domačini, večina hindujci. Res je da se je začel razvijati kriminal, posebej po prihodu večjega števila Indonezijcev iz Jave in drugih otokov, ki so večina muslimanski. Tudi jaz sem imel neprijetno izkušnjo s tamkajšnjo mafijo, ki se je zame na srečo končala brez posledic. A o tem drugič.

ZANIMA ME ČE KDO VE ZA SLOVENCE KI SO V TEM ČASU NA BALIJU?
Vem, da imata najmanj dva Slovenca lokal na Baliju.
KAJ JE Z NJIMI?

Sam vem, da imata dva slovenca diving center v Lovina beachu na severni obali.

Na baliju sem bil 99ega leta.

A je Sari klub tisti klub na križišču Poppies ganga in Jl. Legiana(glavna ulca)?

jaz pa vem, da ima na Baliju se vec slovencev gostinske lokale (v najemu)
Bil tam. Pranje denarja.

viki, mene pa zanima to, da ima tam vec slovencev najet lokal. kako to gre? a je to dobickonosno? karkoli…
lp

ce je dobickonosnop ne vem.
Vem samo, da jih je treba “s palco “, saj so domacini malo neugodni. ne drzijo se rokov dobave, kradejo iz kase…moras biti vedno dol, zraven, sicer si ob dobicek.

aha, to mi ti govoriš, za slovence, katerih ni dol, ampak zaupajo lokal v varstvo domacinov…

mene zanima kej vec o tem. kok stane tak najem,….
lp

ja, ce zaupas varstvo domacinom je bolj bad varianta.
Kolk je najemnina’?Odvisno od marsikaj…ce si porocen z Indonezijko je drugacna, lokacija….
Mislim pa, da je bolj pametno naloziti denar v nase sklade kot v Indonezijce.
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close