Balayage tehnika ali ombre na črnih laseh
Pozdravljeni,
Zanima me ali v Sloveniji kdo uporablja to kar je že leta drugje “IN”, vendar jaz sem o tem šele zdaj začela brati in brskati.
Baje s tem balayage nanašaš barvo ali neke vrste blanž s čopičem,brez folije in da razbarvaš lase, oz dobiš bolj naraven izgled pramenov kot, da bi ravnokar prišel iz nekajmesečnega dopusta nekje iz plaže…:)
Baje je ta “brond” primeren tudi za temnolaske, ki želijo ombre brond look, a’la Jenifer Lopez, Penelope Cruz, Lili Aldrige, Adriana Lima..
Ali je možno iz črnolaske narediti brond /brinette+karamel blond prameni/? Vendar, da ne izpadem kot maškara. Kateri salon? Cena za dolg las? Moji naravni lasje so temnokostanjevi, a se vedno barvam v črno.
Hvala
Pozdravljena,
Balayage in Ombre tehnike barvanja delamo v našem studiu, cena pa se giblje med 25 in 70 eur, odvisno od željene barve ter dolžine in gostote las.
Glede na to, da želite svetljenje črne barve, predlagam Ombre tehniko v karameli, po vrhu pa bi naredili nekoliko temnejša pramena z Balayge tehniko, tako bi lasje izpadli zelo bujno.
Predlagam, da se najprej naročite na posvet da preverimo stanje vaših las [code]
http://evilhair.com/narocilo/[/url]
[/code]
Lep pozdrav
Nadja Naya Urevc
Forum je zaprt za komentiranje.