Balasevic je bil zadnji veliki Jugoslovan
Balašević je preminuo od teške upale pluća sa 68 godina, ubrzo nakon što je primio prvu dozu cjepiva protiv COVIDA
Je li naš omiljeni kantautor Đorđe Balašević preminuo od nagle komplikacije uslijed upale pluća ili je njegova smrt samo jedna od nebrojenih neželjenih reakcija na primljeno eksperimentalno cjepivo protiv COVIDA kojim “mislimo” na druge?
Več:
https://dokumentarac.hr/cijepljenje/cla … iv-covida/
…in celo pomagala ustoličiti Miloševića. Balašević je sicer dokaj pozno dojel pri čem je sodeloval, Đorđević nikoli.
[/quote]
Wtf?
Točno navedi izjave Balaševića, ki so naperjene proti Slovencem.
[/quote]
Se opravičujem, ker se vtikam, a ne morem molčati.
Glej, tudi jaz se spomnim njegovih kritik na račun Slovencev. A mi ne pride na misel, da bi iskala 30 let stare linke (če sploh obstajajo, ker internet še ni bil tako v uporabi). Najdi sam/a.
Pa če počasi prebereš Laku noč Janezi, lahko razumeš, kako je širše razmišljal.
Glej, tudi jaz se spomnim njegovih kritik na račun Slovencev. A mi ne pride na misel, da bi iskala 30 let stare linke (če sploh obstajajo, ker internet še ni bil tako v uporabi). Najdi sam/a.
[/quote]
Ob razpadu Jugoslavije ni bil edini, večini srbskih in hrvaških kulturnikov se je skisalo in jih obsedlo sovraštvo. Sam sem enostavno to preskočill in ohranil tisto v spominu, ko so še bili za nas aktualni glasbeniki, filmski igralci v dobrih jugoslovanskih komedojah,….
Drhal pa tako ne zmore, ne da bi stalno razglabljala o časih, o katerih tako nič ne ve.
[/quote]
Lej butara, se zadnjic te vprasam napisi s katero pesmijo je on izrazil sovrastvo do slivencev, v pedmi lahko noc janezi ni trohtice tega je zgolj ironija, tako kot borini becki konjusari irojija in seveda resnica ki se je izkazala ze cez desetletje
Ob razpadu Jugoslavije ni bil edini, večini srbskih in hrvaških kulturnikov se je skisalo in jih obsedlo sovraštvo. Sam sem enostavno to preskočill in ohranil tisto v spominu, ko so še bili za nas aktualni glasbeniki, filmski igralci v dobrih jugoslovanskih komedojah,….
Drhal pa tako ne zmore, ne da bi stalno razglabljala o časih, o katerih tako nič ne ve.
[/quote]
Ti konj zabiti pa bodi lepo tiho, si pokazal svoje poznavanje v preteklosti
[/quote]
Je bil proti razpadu Juge. Tudi mi smo bili proti razpadu, pa smo Slovenci! Smo podpirali Kučanovo idejo in danes, po 30ih letih, še bolj mislim, da je imel Kučan prav!
Poleg Laku noč, Janezi je spesnil tudi Putuj Evropo, pa še par takih.
Nikjer, ampak res nikjer pa nisem zasledila, da bi pljuval po Slovencih v kakšnem svojem govoru ali intervjuju!
Pa čefurji poberte se ze enkrat na jug in tam opevajte svoje. Kaka jugoslavija in jugoslovanstvo. Tisto obdobje je prineslo nekaj najslabsega v zgodovini slovencev. Sedemdeset let stagnacije, propada, nazadovanja, s tem povelicevanjem juge v zadnjih letih, pa ne bomo naredili koraka naprej se zelo dolgo. Da se resimo te jugovine, bi morali sedaj pospeseno delati da nadoknadimo zamujeno v tem obdobju. Zahod nas je takrat prehitel in s to jugonostalgijo jih ne bomo nikoli ujeli. Zato tisti, ki se vam tozi po tej jugo bedi, pejte tja in ne ovirajte slovencev pri napredku.
Je bil proti razpadu Juge. Tudi mi smo bili proti razpadu, pa smo Slovenci! Smo podpirali Kučanovo idejo in danes, po 30ih letih, še bolj mislim, da je imel Kučan prav!
Poleg Laku noč, Janezi je spesnil tudi Putuj Evropo, pa še par takih.
Nikjer, ampak res nikjer pa nisem zasledila, da bi pljuval po Slovencih v kakšnem svojem govoru ali intervjuju!
[/quote]
Bravo za zapisano, tudi sam sem bil proti razpadu juge in po vse teh letih se se vedno vidi da sem imel prav, in cisto prav je balasevic napisal…dolgo ste rovarili …to kar prodaja puklasti in osamosvojitelji je itak mesanje megle
Kam smo napredovali v teh letih po osamosvojitvi?
V 30ih letih se nismo premaknili!
[/quote]
EU nas vleče naprej. Dajte si predstavljat, kaj bi bilo z nami, prvič po tem, ko so nam 20 let po osamostvojitvi lastni priskledniki vse pokradli, in drugič zdaj med korono, če ne bi imeli keša za razna izplačila in povrnitve izpada dohodka, s katerimi nas zalaga EU. Zdaj bi bili že popolnoma v razsulu, če bi bili odvisni od sebe.
EU nas vleče naprej. Dajte si predstavljat, kaj bi bilo z nami, prvič po tem, ko so nam 20 let po osamostvojitvi lastni priskledniki vse pokradli, in drugič zdaj med korono, če ne bi imeli keša za razna izplačila in povrnitve izpada dohodka, s katerimi nas zalaga EU. Zdaj bi bili že popolnoma v razsulu, če bi bili odvisni od sebe.
[/quote]
😂😂😂
Me spominja na Jugo in Tita…
Racun za tole financiranje se pride, enako kot je za Titove kredite.
Kdaj bodo Jansa in njegovi vrnili, kar so pokradli ob osamosvojitvi?
[/quote]
Res je. Takrat so redki ohranili trezno glavo in premislili o vzrokih.
😂😂😂
Me spominja na Jugo in Tita…
Racun za tole financiranje se pride, enako kot je za Titove kredite.
Kdaj bodo Jansa in njegovi vrnili, kar so pokradli ob osamosvojitvi?
[/quote]
Kdo je kaj pokradel, je bilo v arhivih in dober del tega, kar je bilo pokradeno, sta izbezala Pezdir in Omerza. Janse ni med inkriminiranimi…
Forum je zaprt za komentiranje.