Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bajskiii

Bajskiii

Lep pozdrav. Govorila sem s koelgico, ki dela na covid intenzivna in mi je povedala, da opazajo trend poteka hudega covida s telenso tezo. Da ima vecina hospitaliziranih mladih, veliko vec kilogramov kot je dobro. Sama sem sicer suha, vendar je moj moz precej okrogel in se astmatik. Sedaj pa sem v velikih skrbeh.

Imam sodelavca, ki je visok cca 185cm in vaga preko 170 kil. Pa je trenutno v izolaciji, ker ima korono. Pravi, da nima nobenih problemov. 2 dni je bil prehlajen z rahlim glavobolom, nima pa vonja in okusa. Drugače pa nobenih težav, je pa res da je cepljen. Vprašanje kaj bi bilo, če ne bi bil.

Odgovor na objavo uporabnika
Džuzepe, 07.11.2021 ob 12:47

Imam sodelavca, ki je visok cca 185cm in vaga preko 170 kil. Pa je trenutno v izolaciji, ker ima korono. Pravi, da nima nobenih problemov. 2 dni je bil prehlajen z rahlim glavobolom, nima pa vonja in okusa. Drugače pa nobenih težav, je pa res da je cepljen. Vprašanje kaj bi bilo, če ne bi bil.

Tega pa nihce ne ve.

Dva moja sorodnika, en res debel, nekako tako kot ta tvoj, je prebolel korono kot en rahel prehlad, smrkal je par dni, izgubi vonj in okus za par dni in to je bilo to. Cepljen ni bil.

Drugi sorodnik cepljen, od drugega cepljenja 2 meseca, oblezal je za cel teden, pa se potem je bil bogi ene par tednov, drugace zelo fit, suh, zdrava prehrana in vse kar pase zraven.

Glede na vse ostale, ki jih poznam, njihovo prebolevanje korone in ce potegnem eno crto, se meni osebno zdi, da imata se najvecji vpliv stres in telesna izcrpanost, ce je seveda drugace clovek zdrav, a realno, stres in izgorelost tudi drugace najbolj vplivata na zdravje cloveka.

mislim, da ni nič narobe, če kak smrdljivec izgubi zaradi korone svoj vonj.

Ampak, babe zahojene, ljudje izgubljajo VOH in ne vonja.

Se ne čudim, da je toliko necepilcev,ki izgubljajo vonj, saj so sami nerazgledani, polpismeni primerki homosapiensa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close