BAJSIKA – MOČNA ŽENSKA – V TERMAH 3000
Groza, 06.08.2020 ob 09:12
Kaj ti pomaga lepo telo, če z dušo ni vse ok. Če bi bila s sabo zadovoljna te to niti malo ne bi motilo. Zunanja embalaža je zunaj, kaj se pa znotraj dogaja je pa druga pesem. Žalostno, da ti toliko pomeni zunanja podoba človeka. Na duši moraš še ogromno delati.
Sram te je lahko. Kako lahko kritiziraš prijateljičino telo, če pa ima toliko v glavi, da se kljub tvoji domišljavosti in praznini v glavi, druži s tabo. Ona bi se te morala izogibati.
Ona ma verjetno vsaj v glavi pošlihtano, ti pa če zaradi odvečnih kilogramov nočes bit z njo prijateljica te je pa lahko sram da objavljaš takšne stvari javno… raje bi zadrzala za sebe be pa da se tle ljudje norca delajo s tebe…. ?♀️?♀️ Pa nisem nwm kuk debela pa sm 19 let stara pa nebi nikol tega rekla svoji prjatlci ker vazno je kaj je v glavi me pa kak zgleda, pa mam velik močnejših prjatlc pa nism nobeni nikol rekla tut v zajebanciji ne da je debela in se tt nobeni ne sramujem se vesela sem da mam taksne prjatlce…. Ti pa pamet v glavo pa ne govori neumnosti njej se pa opraviči…
odprta marela, 04.08.2020 ob 14:08
Pozdravček vsem! Tudi mi smo izkoristili bone, smo v najprestižnejšem hotelu v priznanih slovenskih termah, je pa bilo še vsaj 3x toliko doplačila. Postrežba izjemna, kristalni kozarci in starana penina. Obiskala nas je družinska prijateljica, s katero se že eno leto nismo videli, prišla je samo za 1 dan. Naj samo povem, da izhajam iz družine, v kateri smo od nekdaj skrbeli za svojo dušo in telo. Moja postava govori sama zase. Ne bi se rada hvalila, pa vendarle – sem izjemno zadovoljna. Trebuh raven, mišičast, prsi stojijo, tudi z zadnjico sem zadovoljna – krtača deluje – seveda v kombinaciji z vsakodnevno vadbo in pravilno prehrano. Kozmetični tretmani le parkrat na mesec, da ne bo kdo mislil, da jih zlorabljam.
In potem pride ona. Ko je na bazenu pričela slačiti svoja oblačila sem se samo zadrževala da ne bi začela vidno odkimavati z glavo. Namesto lepe peščene ure je njena postava kot bi sladoled nabil na kornet in bi se ta začel topit. Okoli pasu jo je tako veliko, da sem se zgrozila. Bela koža, ki visi, v njej pa ‘špeh’. Kako se je lahko tako zredila? Nič nisem rekla. Samo strmela sem. In še si je upala prit v terme tako porejena!!!
Ob kosilu si je hodila po velike porcije, poizkušala je hrano, jo hvalila in se tako PRENAŽIRALA, da je še meni bilo slabo. V Ljubljani, kjer stanujem že celo življenje sem videla marsikakšnega, ki telesa ne neguje, ampak kaj takšnega! Nisem mogla biti več prijazna do nje. Ne bom se več družila z njo. Resnično se mi zdi, da mi je nižala nivo takole med ljudmi, ki so me videli v njeni družbi. Blokirala bom njeno številko in se delala, da ne vem kaj je narobe. Ima kdo še kakšen predlog, kako bi se je na fin način lahko znebila?
En topel pozdravček z enih izmed najprestižnejših toplic! Vsakemu priporočam malo razvajanja, masaže in oddiha!
Tema je zagotovo izmišljena!!!!
Ne nasedajte!!
Sem zdrava fit zenska v 40ih. Ne ukvarjam se kako drugi zgledajo, se manj kaj jedo. Njihovo zivljenje njihovo telo.
Ce pa bi bila moja prijateljica taka bi najprej preverila zakaj se tako redi v primerju, da je bila nekoc fit. Potem pa bi ji pomagala po mojih najboljsih moceh. Ce bi seveda imela problem. Morda pa je le rada taka.
Ampak da gres TI v prestiz uzivat in se ukvarjas z drugimi kaze na samo eno stvar, da si obremenjena in imas problem ti.
pa srecno!
A je bila ta?
Forum je zaprt za komentiranje.