Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BAJSIKA – MOČNA ŽENSKA – V TERMAH 3000

BAJSIKA – MOČNA ŽENSKA – V TERMAH 3000

Pozdravček vsem! Tudi mi smo izkoristili bone, smo v najprestižnejšem hotelu v priznanih slovenskih termah, je pa bilo še vsaj 3x toliko doplačila. Postrežba izjemna, kristalni kozarci in starana penina. Obiskala nas je družinska prijateljica, s katero se že eno leto nismo videli, prišla je samo za 1 dan. Naj samo povem, da izhajam iz družine, v kateri smo od nekdaj skrbeli za svojo dušo in telo. Moja postava govori sama zase. Ne bi se rada hvalila, pa vendarle – sem izjemno zadovoljna. Trebuh raven, mišičast, prsi stojijo, tudi z zadnjico sem zadovoljna – krtača deluje – seveda v kombinaciji z vsakodnevno vadbo in pravilno prehrano. Kozmetični tretmani le parkrat na mesec, da ne bo kdo mislil, da jih zlorabljam.
In potem pride ona. Ko je na bazenu pričela slačiti svoja oblačila sem se samo zadrževala da ne bi začela vidno odkimavati z glavo. Namesto lepe peščene ure je njena postava kot bi sladoled nabil na kornet in bi se ta začel topit. Okoli pasu jo je tako veliko, da sem se zgrozila. Bela koža, ki visi, v njej pa ‘špeh’. Kako se je lahko tako zredila? Nič nisem rekla. Samo strmela sem. In še si je upala prit v terme tako porejena!!!
Ob kosilu si je hodila po velike porcije, poizkušala je hrano, jo hvalila in se tako PRENAŽIRALA, da je še meni bilo slabo. V Ljubljani, kjer stanujem že celo življenje sem videla marsikakšnega, ki telesa ne neguje, ampak kaj takšnega! Nisem mogla biti več prijazna do nje. Ne bom se več družila z njo. Resnično se mi zdi, da mi je nižala nivo takole med ljudmi, ki so me videli v njeni družbi. Blokirala bom njeno številko in se delala, da ne vem kaj je narobe. Ima kdo še kakšen predlog, kako bi se je na fin način lahko znebila?

En topel pozdravček z enih izmed najprestižnejših toplic! Vsakemu priporočam malo razvajanja, masaže in oddiha!

še ena fina ritka na forumu, ki misli da je nekaj več kot ostali navadni ljudje

še ena fina ritka na forumu, ki misli da je nekaj več kot ostali navadni ljudje

Tudi sama ne maram ljudi, ki zasedejo pol bazena, ampak da si šla takole zatožit svojo znanko in še izdala si se kje si bila v naslovu … tudi meni deluješ ti tista, ki je presrana.

ma joj, no. A le lahko provokacija še bolj prozorna?
Daj no, da bi si vsaj zmislila, kaj pa vem, da ti jo je žal, pa da se je poskušala bremzat pri hrani…

ti še manjka precej do dobre provokacije, skratka.
Itak pa lahko monovcem napišeš karkoli, za vse zagrabijo.

Take kot si ti bi morali nekam zapret. Z njo se ne boš družila ker je debela? Kok si pa stara 3? Še 3letni otroci niso tako neumni!

Sama sem ena izmed tistih, nad katertimi se zgražajo. Ni me prizadelo. Sem samo jezna, da ti misliš, da si nekaj več. Po kg sodeč zagotovo ne, pa tudi v ghlavi nimaš nič več. Boga si.

Ma kje pa. – to je samo še ena prvokatvna MON trol zgodbica, ker je nekomu dolgčas….

Dej avtor- saj vemo, da je cajt kislih kumaric v mesecu avgustu, no….

hahahah sem se pa nasmejala. me veseli, da ohranjate smisel za humor!

hahahah sem se pa nasmejala. me veseli, da ohranjate smisel za humor!
[/quote]

Zakaj pa ga nebi, saj nisem Hulk

Zakaj pa ga nebi, saj nisem Hulk
[/quote]

Kaj pa je to zdaj za eno pisanje? In ostali ki se oglašate?

Kaj pa je to zdaj za eno pisanje? In ostali ki se oglašate?
[/quote]

Kaj ti pa ni jasno, saj si sama hotla provocvirat!

Mislim, da bo lahko tudi ona vesela in srečna, če bosta prekinili stike. Ti ne boš več imela sramote zaradi debele “družinske prijateljice” (nekateri id.ioti dejansko nimate pojma, kaj je to prijatelj ali prijateljica), ona pa se bo prav tako znebila zahrbtne, plehke in žleht babnice. V svojem življenju res nihče, pa naj bo suh ali debel, ne rabi “prijateljice” kot si ti.

Mislim, da bo lahko tudi ona vesela in srečna, če bosta prekinili stike. Ti ne boš več imela sramote zaradi debele “družinske prijateljice” (nekateri id.ioti dejansko nimate pojma, kaj je to prijatelj ali prijateljica), ona pa se bo prav tako znebila zahrbtne, plehke in žleht babnice. V svojem življenju res nihče, pa naj bo suh ali debel, ne rabi “prijateljice” kot si ti.
[/quote]

Se strinjam z vsako napisano besedo. Ne rabimo takih frendov

Dost bo teh provokacij za danes…

jaz sem za svoja leta fit. ljubljančanka. prosim, spakiraj se, od koder si prišla, takih govedi tu ne potrebujemo.

Tole je ziher Erika no1.

Pozdravček vsem! Tudi mi smo izkoristili bone, smo v najzakotnejšem hotelu v neznanih slovenskih termah, kjer ni potrebno nič doplačati. Postrežba nikakva, plastični kozarci in postana penina. Obiskala nas je družinska prijateljica, s katero se že eno leto nismo videli, prišla je samo za 1 dan. Naj samo povem, da izhajam iz družine, v kateri nikoli nismo skrbeli za svojo dušo in telo. Moja postava govori sama zase. Ne bi se rada pretiravala, pa vendarle – sem izjemno nezadovoljna. Trebuh špehast, viseč, prsi visijo, tudi z zadnjico sem nezadovoljna – krtača nedeluje – seveda ker ni kombinacije z vsakodnevno vadbo in pravilno prehrano. Kozmetični tretmani še nikoli, da ne bo kdo mislil, da jih ne poznam, sam mimo grem in pozabljam.
In potem pride ona. Ko je na bazenu pričela slačiti svoja oblačila sem se samo zadrževala da ne bi začela vidno odkimavati z glavo. Namesto zašpehane postave vidim peščeno uro, lepo vse na svojem mestu. Okoli pasu jo je tako malo, da sem se zgrozila. Bela koža, ki je napeta, v njej pa ‘cvrste’ misice. Kako se je lahko tako zategnila? Nič nisem rekla. Samo strmela sem. In še si je upala prit v terme tako sexy!!!
Ob kosilu si je hodila po izredno majhne porcije, niti poizkušala ni hrano, jo kritizirala in se tako zadrzevala, da ne bi kaj poizkusila, da je še meni bilo nerodno. V Ljubljani, kjer stanujem že celo življenje sem videla marsikakšnega, ki telo neguje, ampak kaj takšnega! Nisem mogla biti več prijazna do nje. Ne bom se več družila z njo. Resnično se mi zdi, da mi je višalaa nivo takole med ljudmi, ki so me videli v njeni družbi. Blokirala bom njeno številko in se delala, da ne vem kaj je narobe. Ima kdo še kakšen predlog, kako bi se je na fin način lahko znebila?

En topel pozdravček z enih izmed najzakotnejsih toplic! Vsakemu priporočam malo razvajanja, masaže in oddiha!

Mene pa zanima, kako se lahko prijavim za pisanje zgodbic na mon in kakšen je zaslužek? Se gleda klike, komentarje? Dostikrat sem že imela najbolj “aktualne” teme na SČ, tudi več naenkrat, pa si niti zmišljevala nisem.

Tema je itak provokacija, pa vendar: sama sem bila več let natrenirana, izoblikovana, majhne prsi, ozek pas, na slikah kot manekenka oz. Jessica Alba v najboljših časih… Toži se mi po tej postavi in upam, da bom po porodu kdaj še vsaj približek tej postavi. Seveda se otročka zelo veselim, da ne bo pomote.

Čeprav sem se do 28. tedna zredila le za 5 kg, se je pa oblika popolnoma spremenila (trebuh je še najmanj): debela meča, mamasti joški D, ki mi nikakor ne pristajajo (nikoli več ne bom zavidala ženskam z velikimi), poln obraz, širok pas, podbradek, boksarski nos…

Da ne govorim še o krepastih laseh (prej sem imela svilnate), hiperpigmentaciji in mozoljih, ki so našli zatočišče vsepovsod.

In ljudje ti v obraz lažejo, da si kot nosečnica lepa in ti pristaja … Pa saj bo mimo …

Joj ko berem take perlice… Bodi srečna da imaš mirno nosečnost in si sploh lahko zanosila, ker še ne veš če boš donosila! ne me narobe razumet, vama z detecem želim vse dobro, ampak vedi da imaš luksuz, za nekatere je to najmanši problem ker do poroda trepetajo ali bo z otrokom vse ok ali ne, sama sem bila med temi mamicami, takoj bi menjala za tvoje “probleme” ki to niso. Ene si res ne zaslužite otrok, ker je očitno bolj važno da boš po tem imela raven trebuh kot pa zdravega otroka. Da te sram ni.

Kaka neumna babšeta hodijo po svetu! Sem presrečna, da nisi moja prijateljica in upam, da se nama poti nikoli ne križajo. In da se te ognem povsod na 10 km.
P.ras.čka! Meni ste pa take babe nagravžne.

Mi smo bili v Banovcih, zamaščeni so hodili po večerjo večkrat, ena fulllllll debela s kratkimi rdečimi lasmi se drla čez vrsto na kuharja, da mora takoj jest in so jo morali spustili čez vrsto, ker je začela zganjat histerijo in metat stvari z vozička.

Od kdaj so pa terme 3000 najprestižnejše oz priznane terme… zgleda da še nisi bila v prestižnejših termah kura ena. Da si moja frendica te isti moment skenclam afna vzvišena ljubljanska

Kaj ti pomaga lepo telo, če z dušo ni vse ok. Če bi bila s sabo zadovoljna te to niti malo ne bi motilo. Zunanja embalaža je zunaj, kaj se pa znotraj dogaja je pa druga pesem. Žalostno, da ti toliko pomeni zunanja podoba človeka. Na duši moraš še ogromno delati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close