BAJSIKA – MOČNA ŽENSKA – V TERMAH 3000
Pozdravček vsem! Tudi mi smo izkoristili bone, smo v najprestižnejšem hotelu v priznanih slovenskih termah, je pa bilo še vsaj 3x toliko doplačila. Postrežba izjemna, kristalni kozarci in starana penina. Obiskala nas je družinska prijateljica, s katero se že eno leto nismo videli, prišla je samo za 1 dan. Naj samo povem, da izhajam iz družine, v kateri smo od nekdaj skrbeli za svojo dušo in telo. Moja postava govori sama zase. Ne bi se rada hvalila, pa vendarle – sem izjemno zadovoljna. Trebuh raven, mišičast, prsi stojijo, tudi z zadnjico sem zadovoljna – krtača deluje – seveda v kombinaciji z vsakodnevno vadbo in pravilno prehrano. Kozmetični tretmani le parkrat na mesec, da ne bo kdo mislil, da jih zlorabljam.
In potem pride ona. Ko je na bazenu pričela slačiti svoja oblačila sem se samo zadrževala da ne bi začela vidno odkimavati z glavo. Namesto lepe peščene ure je njena postava kot bi sladoled nabil na kornet in bi se ta začel topit. Okoli pasu jo je tako veliko, da sem se zgrozila. Bela koža, ki visi, v njej pa ‘špeh’. Kako se je lahko tako zredila? Nič nisem rekla. Samo strmela sem. In še si je upala prit v terme tako porejena!!!
Ob kosilu si je hodila po velike porcije, poizkušala je hrano, jo hvalila in se tako PRENAŽIRALA, da je še meni bilo slabo. V Ljubljani, kjer stanujem že celo življenje sem videla marsikakšnega, ki telesa ne neguje, ampak kaj takšnega! Nisem mogla biti več prijazna do nje. Ne bom se več družila z njo. Resnično se mi zdi, da mi je nižala nivo takole med ljudmi, ki so me videli v njeni družbi. Blokirala bom njeno številko in se delala, da ne vem kaj je narobe. Ima kdo še kakšen predlog, kako bi se je na fin način lahko znebila?
En topel pozdravček z enih izmed najprestižnejših toplic! Vsakemu priporočam malo razvajanja, masaže in oddiha!
Mislim, da bo lahko tudi ona vesela in srečna, če bosta prekinili stike. Ti ne boš več imela sramote zaradi debele “družinske prijateljice” (nekateri id.ioti dejansko nimate pojma, kaj je to prijatelj ali prijateljica), ona pa se bo prav tako znebila zahrbtne, plehke in žleht babnice. V svojem življenju res nihče, pa naj bo suh ali debel, ne rabi “prijateljice” kot si ti.
Mislim, da bo lahko tudi ona vesela in srečna, če bosta prekinili stike. Ti ne boš več imela sramote zaradi debele “družinske prijateljice” (nekateri id.ioti dejansko nimate pojma, kaj je to prijatelj ali prijateljica), ona pa se bo prav tako znebila zahrbtne, plehke in žleht babnice. V svojem življenju res nihče, pa naj bo suh ali debel, ne rabi “prijateljice” kot si ti.
[/quote]
Se strinjam z vsako napisano besedo. Ne rabimo takih frendov
Pozdravček vsem! Tudi mi smo izkoristili bone, smo v najzakotnejšem hotelu v neznanih slovenskih termah, kjer ni potrebno nič doplačati. Postrežba nikakva, plastični kozarci in postana penina. Obiskala nas je družinska prijateljica, s katero se že eno leto nismo videli, prišla je samo za 1 dan. Naj samo povem, da izhajam iz družine, v kateri nikoli nismo skrbeli za svojo dušo in telo. Moja postava govori sama zase. Ne bi se rada pretiravala, pa vendarle – sem izjemno nezadovoljna. Trebuh špehast, viseč, prsi visijo, tudi z zadnjico sem nezadovoljna – krtača nedeluje – seveda ker ni kombinacije z vsakodnevno vadbo in pravilno prehrano. Kozmetični tretmani še nikoli, da ne bo kdo mislil, da jih ne poznam, sam mimo grem in pozabljam.
In potem pride ona. Ko je na bazenu pričela slačiti svoja oblačila sem se samo zadrževala da ne bi začela vidno odkimavati z glavo. Namesto zašpehane postave vidim peščeno uro, lepo vse na svojem mestu. Okoli pasu jo je tako malo, da sem se zgrozila. Bela koža, ki je napeta, v njej pa ‘cvrste’ misice. Kako se je lahko tako zategnila? Nič nisem rekla. Samo strmela sem. In še si je upala prit v terme tako sexy!!!
Ob kosilu si je hodila po izredno majhne porcije, niti poizkušala ni hrano, jo kritizirala in se tako zadrzevala, da ne bi kaj poizkusila, da je še meni bilo nerodno. V Ljubljani, kjer stanujem že celo življenje sem videla marsikakšnega, ki telo neguje, ampak kaj takšnega! Nisem mogla biti več prijazna do nje. Ne bom se več družila z njo. Resnično se mi zdi, da mi je višalaa nivo takole med ljudmi, ki so me videli v njeni družbi. Blokirala bom njeno številko in se delala, da ne vem kaj je narobe. Ima kdo še kakšen predlog, kako bi se je na fin način lahko znebila?
En topel pozdravček z enih izmed najzakotnejsih toplic! Vsakemu priporočam malo razvajanja, masaže in oddiha!
Tema je itak provokacija, pa vendar: sama sem bila več let natrenirana, izoblikovana, majhne prsi, ozek pas, na slikah kot manekenka oz. Jessica Alba v najboljših časih… Toži se mi po tej postavi in upam, da bom po porodu kdaj še vsaj približek tej postavi. Seveda se otročka zelo veselim, da ne bo pomote.
Čeprav sem se do 28. tedna zredila le za 5 kg, se je pa oblika popolnoma spremenila (trebuh je še najmanj): debela meča, mamasti joški D, ki mi nikakor ne pristajajo (nikoli več ne bom zavidala ženskam z velikimi), poln obraz, širok pas, podbradek, boksarski nos…
Da ne govorim še o krepastih laseh (prej sem imela svilnate), hiperpigmentaciji in mozoljih, ki so našli zatočišče vsepovsod.
In ljudje ti v obraz lažejo, da si kot nosečnica lepa in ti pristaja … Pa saj bo mimo …
Joj ko berem take perlice… Bodi srečna da imaš mirno nosečnost in si sploh lahko zanosila, ker še ne veš če boš donosila! ne me narobe razumet, vama z detecem želim vse dobro, ampak vedi da imaš luksuz, za nekatere je to najmanši problem ker do poroda trepetajo ali bo z otrokom vse ok ali ne, sama sem bila med temi mamicami, takoj bi menjala za tvoje “probleme” ki to niso. Ene si res ne zaslužite otrok, ker je očitno bolj važno da boš po tem imela raven trebuh kot pa zdravega otroka. Da te sram ni.
Forum je zaprt za komentiranje.