Najdi forum

bahami viza

sem pisala že na popotniške forume, ampak tukaj vas je več…

pozdravljeni,

eno vprašanje za vse, ki ste bili na Bahamih. Danes bi me skoraj kap, ko sem na veleposlaništvo VB v zagrebu pisala kako in kdaj do vize. So mi odgovorili, da stane 599 kun in da se zna zgoditi, da nanjo čakaš tudi več kot dva meseca. Na Bahame gremo sicer šele 15 avgusta, in bi se lahko izšlo, vendar gremo na Florido že 1. avgusta, tako, da se zna zgoditi, da viz sploh nebi mogla dvigniti. Imate kakšne izkušnje. Koliko časa ste na vize čakali vi?? Sem bila ful presenečena, saj smo vize za dominikansko kupili kar na njihovem letališču in plačali nekaj malega. Vsaka izkušnja bo dobrošla.

Se je ne da kupiti ob vstopu?

Dostikrat so celo cenejše lp

kaj pa vem. Sploh nisem vedela, da obstajata obe možnosti. Ko smo šli v Dom. repu. smo šli za agencijo, in so nam tam vse zorganizirali, zdaj pa smo letala, hotele rezervirali sami.

Pardon, ampak sprašuješ za Bahame na forumu, kjer polovica sodelujočih ne gre niti na “normalno” morje oz.dopust, kaj šele na Bahame! Pri dveh minimalnih plačah (kaj je to regres) in z dvema šoloobveznima otrokoma?
Malo provociraš, ne?

napačen forum: ne boš verjela ampak jaz nimam samo dva ampak tri šoloobvezne otroke. In ne, tudi regresa odkar sem zaposlena nisem videla. Ne, niti pod razno ne provociram, samo sprašujem za nasvet. To, da imajo nekateri minimalne plače in ne grejo niti na “normalen” dopust, kot praviš ti, pa žal ni moj problem. A ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close