Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Bacek – polpete

Bacek – polpete

Prosim, če mi natančno poveš, katere kosmiče, jih prej namočiš ali kaj, rada bi poizkusila ta receptek za večerjo. Zato te prosim za hitri odgovor.

Hvala, hvala.

Mislim, da uporablja ovsene kosmiče, mislim, da so ti v kulinariki najbolj poznani, drugače ti priporočam, da kupiš od Spara so bolj drobni kot od Droge (mislim, da je droga nisem pa sigurna)

Tinkara,hej! Ovsene kosmice prleijes z malo toplega mleka in pustis,da se dobro napojijo,potem stisnes,da odstranis odvecno mleko.

Sestavine za rizevo solato,ki jo jaz naredim:ohlajen kuhan riz(basmati ali kak podoben) prelijem z olivnim oljem,dodam tuno iz skatle,na kocke narezem pecen ali kuhan prsut,sir,vlozene male kumarice,vlozene male cebulice,crne olive,kapere,zelen vlozen poper,gorcica,kis (tudi od vl.zelenjave),zmeljem poper,malo listicev petersilja,se kaksna tebi ljuba zacimba…vsak dela pac s sestavinami,ki jih ima rad.Ker hrenovk nimam rada,,jih pac ne dam,raje vec tune ali prsuta.Tudi narezana sveza rdeca mesnata paprika prija
in obogati jed s C vitaminom pa rdece redkvice,tudi za dekoracijo.Vazno je,da jed pazljivo premesas in pustis na hladnem,da se setavine prepojijo,kar nekaj ur.
Natancen postopek sem ze napisala za Vesno.To je nekaka osnova,vsak dodaja,kar misli,da mu je vsec. Lep primorski pozdrav Babi

Za v polpete pa jaz ne bi kosmičev namakala, saj bučke spustijo vodo in kosmiči že od te vode narastejo

lep dan!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close