Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Bacek- kje si?

Bacek- kje si?

Hej, Bacek!

Ce si kje v blizini, poglej post Buce, obljuba dela dolg!
Pozdravcek z obale Babi

Hojla Babi!

Zadnje čase sem bolj malo na netu in sem šele danes, ko sem brskala nazaj po sporočilih videla tale post! Hvala!

Ravno gledam skozi okno in vidim, kako pada dež – pod kotom 45° ga nese. Nekje v ozadju se pa že sonce kaže! Tole poletje ga pa res serje! 🙁

Še enkrat hvala in lep pozdrav na obalo

Petra

Hej!
Si dvignila brado?

Pri nas na obali pa je naravnost prelepo, prijetno sveze, voda topla in nic se ne potimo. Pozdravcek Babi

Hojla še enkrat!

Sem najprej pisala odgovor tebi Babi, potem sem šla pa brati post!

Škoda ker nimamo smeškotov, bi zdajle narisala tistega, ki ima rdečico na obrazu! Mi je kar malce nerodno od vseh pohval. HVALA VSEM (lepo dene to prebrati). Sem pa zelooo vesela, da vam je recept všeč.

Jaz sem jih ravno včeraj pri fantu delala. Sicer sta me ata in mama bolj čudno gledala (zelenjava je pri njih na sporedu sedaj, ko je kardiologinja povedala nekaj krepkih), ampak pojedla sta pa vse.

Tudi sama imam včasih težave s tem, da mi razpadajo. Pa nekako mislim, da dam premalo jajčk, ali pa je masa malce presuha.

Včeraj sem pol mase naredila normal, v pol mase pa sem zmešala še popraženo mleto meso – tudi zelo dobro!

Hja, sedaj grem pa peči muffine, je dan nalašč za to!

Vsem pa pošiljam že mokrega sončka z Gorenjske! Samo še mavrico čakamo!

Petra

Sem dvignila brado! 🙂

Sem te dni kar malce naspidirana, ker sem presenetila samo sebe. Prejšni teden sem imela namreč post ob sokovih. Kolikor bom pač zdržala pa bom, sem si rekla. No, po tednu dni sem nehala, pa še to zato, ker se mi je korenčkov sok enostavno “zagabil” in mi je še danes slabo, ko samo pomislim nanj. Pa sem si ga naredila samo enkrat (še dobro da ni bilo prvi dan). 🙂

S tem sem pozitivno presenetila sebe, saj sem dvomila, da bi mi kaj takega uspelo. Sedaj se počasi privajam, malo po malem. Nekje v treh dneh naj bi začela ponovno normalno jesti.

Se pa počutim super, polna energije in samozavesti!

Ti kar malo zavidam Babi, ko uživaš dam doli, ob vonju morja, pesmi ptic,… Mmmmm, pravi balzam za dušo!

Pozdravček, Petra

Če bi imele smeškote, bi zdajle pritisnila ene tri tiste, ki ploskajo. Bravo Petra, očudovanja vredno. Jaz samo pomislim na postenje pa ratam lačna (to je pri meni že huda psihoza vidim ;-)) ). Si samo sokove pila ali tudi tisto čudo od javorjevega sirupa (madal bal)? Po moje je super občutek ko je človek takole prečiščen…. Mogoče mi kdaj uspe (se še razmišljati ne upam prav konkretno o tem, kaj šele da bi kar začela).

Sončen jutranji pozdravček (pri nas “megla prši”, bljak – dost je tega vremena nooooo).

d.

Hej, saj ne, da bi vam delala skomine; toda pri nas je takoooo lepo in ti, sonce nas imas rado! En lep soncen dober dan Babi

Babi, pa imejte vsaj vi sončka, če že k nam noče. Včeraj je bila prava nevihta in spet se je ohladilo….. Kakor mi je šlo lansko poletje zaradi dolgotrajne vročine na živce, ga sedaj že malo pogrešam. Ves čas sem prehlajena, niti 1x mi še ni bilo pošteno vroče…. Brezveze tako poletje ;-))).

Dobro jutro!

No, pri nas trenutno tudi sonček sije, a je mraz! Jaz pa pogrešam lansko poletje, mi je bilo prav fajn.

Kar se tiče posta, sonce rumeno, pa nisem pila Madal bal-a. Ker mi je ogabno. Pila sem šipek čaj ali meto – oba z limono. Stiskala sem si pomaranče, limone, grenivke. Skozi sokovnik sem pa spravila kivi, breskve, melono, maline, jabolka. Večinoma so mi bile breske glavni obrok.

Tudi mene je sodelavec navdihnil. Kajti on ga izvaja vsako leto, tja do 20 dni. Sem bila firbčna, pa sem poskusila. In najbrž ga bom še kdaj, pozimi. Kajti zdaj sem sanjala o takšni in drugačni zelenjavi. Je bil pa drugi dan mi najhujši. Sploh ko delam v pizzeriji in potem nosim pizze take in drugačne, pa solate,… Sem se kar mal fiksala z vonjem in se na ta način tolažila. :)))

Pozdravček, Petra

To pa je volja. Zdaj te pa še bolj občudujem! Jaz si post predstavljam takole: izpraznjen hladilnik in skrinja (razen v tvojem primeru sadja), pospravljeni vsi predali in omarice – skratka nikjer nič, kar bi se dalo dati v usta ;-))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close