Babo definirajo joški…
Lepolaska, dej prid moje pogledat no :)))) Padla boš na svojo lepo čvrsto ritko :))
Drgač pa, povečat bi si jih dala brez problema, zmanjšat pa ni šans. Pa ne zato, ker sem ljubitelj velkih joškov ampak zato, ker kolikor vem je to kr poseg (ni za primerjat).
butara, mene zanimajo trdi tiči, ne povešene kvazijoške.
zaradi mene si lahko našpricate in vsadite silikon kamor vam paše, še posebej kadilke ste blazno “primerne” za take posege. :)) mogoče ti odpadejo in ti jih ne bo treba drugim puncam pod nos rinit, da naj si jih ogledajo[/quote]
A jbt ga Lepolaska. Jst ne znam tko zase pisat kako sem oh in sploh. :)))
Imam tudi pomanjkljivosti. Kaj češ.
butara, mene zanimajo trdi tiči, ne povešene kvazijoške.
zaradi mene si lahko našpricate in vsadite silikon kamor vam paše, še posebej kadilke ste blazno “primerne” za take posege. :)) mogoče ti odpadejo in ti jih ne bo treba drugim puncam pod nos rinit, da naj si jih ogledajo[/quote]
A jbt ga Lepolaska. Jst ne znam tko zase pisat kako sem oh in sploh. :)))
Imam tudi pomanjkljivosti. Kaj češ.[/quote]
itak maš. za začetek smrdiš. dovolj, da se te spodoben moški, ki mu je mar za higieno, ne bi pritaknil niti s palico 🙂
Lahko jaz pridem in pogledam, lepolaska ni preveč navdahnjena za estetiko in umetnost? :)[/quote]
Seveda lahko. Komot. Sam bom kadila, sam tolk da veš. Pol ko pa kadim se mi pa joški ful dvigujejo pa spuščajo. A veš, raj ti naprej povem, da mi nauš okrog padu. Če si astmatik recimo. :)))
Lepolaska to si bila najbrž ti pri tem “franciju”. Jaz sem bila na počitnicah. In zdaj, namesto da praznim kufre, se s tabo tukaj predr.kavam. Samo kaj, ko si pa tako zabavna, ko si tako našpičena :))) Najbrž te ni med prazniki nkamor pelal :))))
Forum je zaprt za komentiranje.