Babnce po mojem okusu
To je samo za naivne ženske. Ljudje različno trošijo denar….eni dajo vse za nepremičnine, drugi za avto, tretji za potovanja, četrti za drage obleke…Jaz bi prej izbrala moškega, ki ima lepo hišo ali stanovanje kot drag avto.[/quote]
Kakšna ženska sem pa jaz, ki sem izbrala tipa brez avta in stanovanja:)[/quote]
Najbolj cenjena sorta – naivna 😉
To je samo za naivne ženske. Ljudje različno trošijo denar….eni dajo vse za nepremičnine, drugi za avto, tretji za potovanja, četrti za drage obleke…Jaz bi prej izbrala moškega, ki ima lepo hišo ali stanovanje kot drag avto.[/quote]
Antilopa, ne moreš ostati pri oklevajočih pogojnikih BI vrsto let, moraš tvegati in si/mu reči IZBEREM te, moj boš. 😀 m11 ti je že na dosegu ženskih lovk, ti pa spet brez poguma.. 🙂
Ne bi te rada strašila, ampak tvegaš, da te bodo označili za mavričnega. :))[/quote]
Mah, niso vsi tako omejeni kot ti.
Ne bi te rada strašila, ampak tvegaš, da te bodo označili za mavričnega. :))[/quote]
Mah, niso vsi tako omejeni kot ti.[/quote]
A te lahko mimogrede prosim, da ne pišeš romanov v rubriki lepe pesmice? Oba s Flashgordonom sta registrirana in si privatno pišita. Kakšen krajši komentar že, ne pa cele zgodbe.
Mah, niso vsi tako omejeni kot ti.[/quote]
A te lahko mimogrede prosim, da ne pišeš romanov v rubriki lepe pesmice? Oba s Flashgordonom sta registrirana in si privatno pišita. Kakšen krajši komentar že, ne pa cele zgodbe.[/quote]
LOL
Kot vidiš, so fiške in antilope z lahkoto dolgoletno samske.
Po sili razmer? Kaj pa tebi, Marku, Njemu…fali, da se še kar tu gor pa dol drajsate z nami samskimi o istim temah?[/quote]
Ja, kaj pa tebi fali, da hodiš v fitnes, pa da gledaš filme in bereš, pa da ješ, dihaš zrak itn itn? Mislim, s teboj je ja vse narobe. 😛
Razlog, zaradi katerega je treba čestitat ženskam, ki si upajo iti ven popolnoma brez make upa, pa čeprav nimajo idealne polti.[/quote]
Antilopa ti si ne upaš?[/quote]
Seveda si upa. Antilopa zgleda kot rož’ca. 🙂
Tale ima samo malo kožo aknasto, drugače pa je kar prijetnega videza.
Forum je zaprt za komentiranje.