—————-BABN TOŠL———-
———BABN TOŠL———-
grenivka neprijavljena, 10.10.2023 ob 16:12
No dobro je, da se znaš tudi pohecat kdaj :))
Mah, ni mi dobr ratal. Tm k rečem kva bi moralo bit bolj na smešen način rečeno pa sem se preveč matral , da spelem s kitaro vse. Nisem imel dan sploh mi niso prsti laufal dobr pa ritm in je bilo bl s težavo posneto in to se pol sliš. Zamišljeno je bilo bl hecn, kot pa je ozpadlo. Pa mogoče namest tisti ščije bi bilo lulat. Pa še kaj bi se našlo.
darwindarko, 10.10.2023 ob 16:22
Mah, ni mi dobr ratal. Tm k rečem kva bi moralo bit bolj na smešen način rečeno pa sem se preveč matral , da spelem s kitaro vse. Nisem imel dan sploh mi niso prsti laufal dobr pa ritm in je bilo bl s težavo posneto in to se pol sliš. Zamišljeno je bilo bl hecn, kot pa je ozpadlo. Pa mogoče namest tisti ščije bi bilo lulat. Pa še kaj bi se našlo.
Ja mi to ne vemo, zato pa ti veš ? če poslušalci ne vedo kje je kaj narobe šlo, je ok hehe
grenivka neprijavljena, 10.10.2023 ob 16:59
Sej prav ? ene stvari se primejo in grejo v uho zelo lepo. Ene stvari je pa zelo dobro poslušat s slušalkami, res se čisto drugače sliši.
Jah, glede slušalk. Seveda. Tam se bolje sliši, vseeno pa če bi imel kakega tonskega tehnika bi se lahko kaj še lepše slišalo. Meni to ravno ne gre.
darwindarko, 10.10.2023 ob 17:24
Jah, glede slušalk. Seveda. Tam se bolje sliši, vseeno pa če bi imel kakega tonskega tehnika bi se lahko kaj še lepše slišalo. Meni to ravno ne gre.
Little cover in moč srca – obe pesmi, vse tri se na začetku malo tišje sliši, potem pa je malo bolje, se glas dvigne ?
darwindarko, 10.10.2023 ob 19:02
Ko kaže bo angel sam sebi pel. Le kdo je priden in kaj je pridnost…
Če človek gleda s pesimistične plati, potem bi vsi plavali v kotlu v spodnjem štuku. Je pa tako da se stvar vedno obrne.
Zahvala Bogu za dober dan, da si zjutraj vstal, da si ga lepo preživel, da imaš hrano na mizi itd. Saj veš kako to gre …
Takrat se obrne stvar, nepričakovano. To je najlepše, kar ti lahko napišem.
grenivka neprijavljena, 10.10.2023 ob 19:16
Če človek gleda s pesimistične plati, potem bi vsi plavali v kotlu v spodnjem štuku. Je pa tako da se stvar vedno obrne.
Zahvala Bogu za dober dan, da si zjutraj vstal, da si ga lepo preživel, da imaš hrano na mizi itd. Saj veš kako to gre …
Takrat se obrne stvar, nepričakovano. To je najlepše, kar ti lahko napišem.
Bo kar držalo kar praviš. Sem hvaležen.
Dva debila si odpirata teme in sepotem javno menita, sej ne vem ker od te blesave dvojice rabi večjo pozornost. Ali za zafiksanec ki sam sebi dviguje temo ali prfukjena grenivka, ki ima ravno tak IQ ( vrednost sobne temperature) , da se odlično razume z driskastim lenuhom! Izmenjajta si svoje emaile pa se potem tam menita, ne pa da morita celi sloveniji s svojimi bolanimi komadi in ritolizniško navdušenostjo nad tem kruljenjem.
Anonimno 5941, 10.10.2023 ob 19:45
Dva debila si odpirata teme in sepotem javno menita, sej ne vem ker od te blesave dvojice rabi večjo pozornost. Ali za zafiksanec ki sam sebi dviguje temo ali prfukjena grenivka, ki ima ravno tak IQ ( vrednost sobne temperature) , da se odlično razume z driskastim lenuhom! Izmenjajta si svoje emaile pa se potem tam menita, ne pa da morita celi sloveniji s svojimi bolanimi komadi in ritolizniško navdušenostjo nad tem kruljenjem.
Hehe hudo je brat lepe vsebine, trpiš na polno. Raje bi vi brali izcedke in pedofilske teme, a ne? Ljubosumje je huda reč.
Kdo te je povabil v temo? Tudi ostali moramo brat desničarsko brozgo in vaše fuk teme cele dneve. Ki grejo na bruhanje. To ti pa paše. Meni pa tudi dol visijo tvoje žaljivke, glede IQ pa ne skrbi ti preveč. Pokaži tvoj komentar drugim, kaj bodo rekli o tvojem IQ.
darwindarko, 10.10.2023 ob 21:03
Če ti lahko gobezdaš s svojimi drekom ki prihaja iz tvoje debilne glave lahko tudi midva z najinimi rožicami
Za @Anonimno 5941 drekonjo
Forum je zaprt za komentiranje.