Babi, Vladka K….
Evo mene 🙂 Hvala za misel na mene, kaj naj drugega rečem. Ja, res vnema po forumu enkrat mine in zadnje čase se res bolj malo oglašam tule, čeprav spremljam forum še vedno.
Pri nas smo začeli s šolskimi počitnicami in nas loči še teden dni, da odrinemo proti domovini. To bo teden pospravljanja, pakiranja… otroci pa že živi od pričakovanja, da me je tega tedna kar malo strah.
Vsem skupaj en lep pozdrav in pokorno javljam, da vas bom naslednje 2 meseca in pol brala še manj…
Vladka
Vladka, pred casom sem nekaj brskala po forumu in prisla tudi do vase druzinske internet strani. Ugotovitev: pred leti sva obcasno hodili skupaj iz sole domov :-))) Svet je res majhen. No, saj so mi slike le potrdile kar sem ze dolgo sumila.
Zelim vam prijetno bivanje v domovini in upam, da se bos vseeno se kdaj pa kdaj oglasla tu!
LP!
To je bilo v casih OS, bila sem 1 leto pred tabo. Po mailu ti pa povem kaj vec: minhama@yahoo.com
LP!
Ej vladka ali pošlješ na moj mail vašo družinsko internet stran. Tudi meni se zdi, da si mi malo poznana, vendar ne iz šolskih dni.
Moj mail je kuhar@siol.com, pa brez zamere.
Lep pozdrav tudi tebi Kresnička 🙂
Uf, jaz sem super…..od srede sem že “fraj”, ker sem naredila vse izpite tako da lahko zdaj mirno uživam počitnice 🙂 Spim po 11 ur na dan/noč, pa še vedno se moram zbudit z budilko…….eh, očitno telo nadoknadi vse kronične primankljaje spanca zaradi izpitov 🙂 zdaj že kuham in pečem na veliko, pa še bici pomagam pri kuhi….zadnjič sem ji spekla Speculaas kekse po receptu od Babi….bili so p-r-e-k-r-a-s-n-i! Res dobri!
Kako pa kaj ti? So pitulice uspele? 🙂 Skoraj ne dvomim!
Lp, zala
Hej,
ja ne bi imela nič prosti če se dobimo, predvsem pri Babi 🙂
Zaključila sem pa 2. letnik, zdaj bom pa 3! Torej še tole leto moram spravit skozi, pa bom ravno na polovici (uradnega) trajanja študija 🙂 Eh, pa me nič ne moti, ker bo še prehitro minilo……in si sploh ne znam predstavljat, da bodo moje bivše sošolke na 4 letnih faksih zadaj že predzadnji letnik i potem sledi “le” še diploma 🙂
No, zdaj pa grem pečt češnjev štrudelj in pecivo Jagodni nebeški vrt (to bo za jutri in pojutrijšnjem, štrudelj bo pa za danes 🙂
Pozdravček, zala
Hej, prav vsem in še sončku rumenemu, ki nam v izobilju pošilja svoje žarke:)))
Danes sem imela prijeten klepet na našem kopališču z Medvedkom Pujem in njeno medvedjo družinico. Saj se je še spomnite, kajne?
Lep pozdrav z morja, ki krasno osveži:)
Kaj pa prehrana in recepti?
Vse te dni veeeeliko zelenjave in sadja! Aja, da ne pozabim sladoleda in vode, hehe!!!
Imejte se fajn Babi
Forum je zaprt za komentiranje.