Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Babi, TI SI FACA IN CARICA!

Babi, TI SI FACA IN CARICA!

Babi, hvala za vse recepte in predloge; res si mi pomagala!

Zdaj se bom z uzitkom lotila kuhanja; ti porocam o uspehih!
Nasploh pa se se priporocam za tvoje recepte, vidim, da res obvladas stvar, predvsem pa, da s srcem kuhas in ustvarjas. Res si faca, ni kaj!

Aja, se to: glede na to, da sem na porodniski in mamica zelo zivahnega 8-mesecnika, ki ni nikdar pri miru, se priporocam (ko bos imela cas in ko se ti bo dalo; se ne mudi!!!) za kak fin recept za na hitro pripravljeno kosilo (za eno osebo, oziroma kaj takega, da morda poje kasneje se moz; on sicer je v sluzbi, prihaja prepozno domov, da bi mu zadostoval obrok sele zvecer).

Babi, se enkrat, hvala za vse in lep, lep dan ti zelim, Vesna

Vesna,hej,od kod pa tebi ta krasen italijaski vzklik? Ne vem zakaj,ko odgovarjam,vedno mislim, da letijo moji maili proti Ljubljani ali na Gorenjsko.
Trudim se in res kuham s srcem.Ce sem slabe volje,mi jed nekako ne uspe.Sicer pa imam krasne odjemalce okrog mize,ki cenijo moj trud od najbolj preproste jedi do bolj sofisticirane.Vse jim je dobro!!
Kot sem ti ze povedala,dajemo prednost zitaricam,strocnicam in zelenjavi.Kuham zelo preprosto in rada eksperimentiram.Veliko sem se naucila tudi iz knjig.
Zanimivo,da mi je zelo pri srcu knjiga La cucina dei poveri( kuhinja revnih),kako okusne preproste jedi.Na Rai imajo vsak dan razen nedelje kuhanje;kaj vse se lahko naucis.It.kuhinja je res cudovita ;iz vsake zelenjave naredijo super obrok.
Kaksen recept zate!Spravljas me v zadrego,ker sploh ne vem,kaj tvoj moz rad je.Malo ti bo morala pomagati njegova mama.Ce je moj moz prisel s potovanja pozneje domov,,je najraje pojedel fizolovo minestro(pasta fazoi) s klobaso. Bom kaj poslala.Sicer me moz ze kara,ker sem se pustila ujeti v forum.
Knjiga Soncna kuhinja bi bila prav zate,saj ima toliko receptov za testenine.Mogoce jo dobis v knjiznici in si kaj fotokopiras. Primer:rezanci z omako gozd- morje.Fantasticna kombinacija–morski sadezi in jurcki.
Lep dan tebi in srcku babi

haha, mož te kara, ker si se pustila ujeti v forum. Sva že dve. Namesto da berem knjige prebiram knjižni forum, namesto da kuham berem ta forum…
Ampak ti mu lahko vsaj rečeš, da te rabimo. Lep pozdrav na Primorsko

Nastja,hej!
To je ,ce naredis tecaj iz racunalnistva,potem moras tudi to zver uporabljati.Zasvojena se nisem,toda ta forum me je potegnil. Moja sestra pa ob 12 uri redno spremlja kuhanje na RAI in si vse zapisuje.Nikoli je ne poklicem takrat,ker vem,da motim.Svak pravi,da pise ,namesto,da bi kuhala.
Jaz moram pa postopek ,kako kaj pripraviti,svoji hcerki porocati po telefonu ali r.,tudi s pravljicami je enako.
Lep dan ,pri nas je krasen soncek babi

bABI, ZIVJO!

pRAVKAR SMO SE VRNILI S POTEPANJA PO kRASU; OBOZUJEMO GA!

Ja, pravilno si ugotovila, iz okolice LJ sem! In zato se toliko raje odidemo na potep pod toplo primorsko sonce, uzivat tamkajsnje specialitete!

Ves, da si bom res sposodila Soncno kuhinjo; glede enostavnih zelenjavnih jedi se pa vseeno priporocam; na recepte mislim, seveda.

Ceprav se ne bi branila tudi konkretnih jedi, sploh izpod tvojih rok.

Moz ima rad testenine, pa zelenjavo, ceprav, kot vecina moskih, obozuje tudi meso, ki pa ga jaz ne tako zelo.

Ampak zelo obozuje eksperimentiranje, sploh ce je to povezano z zelenjavo, morskimi sadezi, testeninami in podobnim.

Torej, se toplo priporocam za kak preprost recept za hitro in slastno kosilo!

Lep pozdravcek iz okolice Ljubljane, uzivaj v vikendu, draga Babi!
Vesna

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close