Babi sporoča…..
….. da je tipkovnica na njenem računalniku odpovedala pokorščino in žal ne more nič napisati (pomešane črke).
Lahko nas samo bere, žal pa ji je da trenutno ne more odgovarjati.
Samo v vednost da ne bomo preveč nestrpno čakali njenih odgovorov ;-)).
Gotovo ji bo kmalu kdo “poštimal” pc (upam Babi da imaš kakega mladega računalniškega frika blizu).
Babi tebi pa lep pozrav in uživaj v branju ;-))
LP
d.
Hej!
Hvala za lepe pozdrave:)))
Saj ni res, pa je!
Vnuk mi je narocil: Vse zapri in pusti PC na miru. Ko bos cez nekaj ur vkljucila, bo vse OK. IN JE RES!! Ze sinoci so crke nasle pravo tipko.
Danes je pri nas kraaasen dan; soncek, burja malo pojenjala in sem si privoscila sprehod, ki ga vceraj ni bilo.
Kresnica, pri nas je bilo tudi hudo, pa bo se, so rekli.
Ce pogledas v vcerajsnje Delo, je slika nasega zaliva z vsemi penastimi valcki. Prav tam stanujem in gledam zaliv skozi okno:)
Danes sem naredila polzke iz kvasenega maslenega testa – Tante Fanny.
Za nadev sem uporabila , kar sem imela doma: malo skute, razmesane z zlico kisle smetane sem najprej namazala na plosco,
cez- dve naribani jabolki, sladkor, veliiiko cimeta, nekaj rozin, malo zmletih orehov in rahlo sled drobtinic, sem in tje se malo kisle smetane in zavila.
Razrezala kot pitulice, premazala z raztepenim jajckom in v pecico na 180 stopinj. Zelo je disalo in bila delezna pohvale. Moz je imel sveze peceno za malico s cajem. Edino- pekla sem dlje kot pise na ovitku. Namesto 20 minut, kasknih 35. Verjetno zaradi tega, ker je bil nadev bolj vlazen ( skuta).
Je izpadlo zelo njami: krhka zlatorumena skorjica in socna notranjost. Tudi na pogled zelo okusno.
Pri samo lesnikovem ali bolj suhem nadevu je 20 minut dovolj.
Dobro bi bilo tudi z marmelado, makovim ali rozicevim nadevom.
Za jagodicje bi pa naredila obliko colnickov.
Sem pa ukradla koscek testa in ga zavila kot rogljicek, ki sem ga narezala na 4 koscke( ne popolnoma – se je se drzalo skupaj); rezultat: zelo prijetna oblika; narezani del se je razprl in nastala je nekaksna pahljaca:)
To testo bom se kupila. Lep pozdrav Babi
Forum je zaprt za komentiranje.