Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika babi…na pomoč, prosim

babi…na pomoč, prosim

…..prebiram vas vse skupaj, krasni ste…sedajle bi pa rabila en nasvet. Včeraj sem dobila kar precej žrebičkovega mesa. Znam narediti golaž, zrezke v omaki, za kakšno obaro ga porabim….bi pa prosila za kakšen recept oziroma babi, kaj bi ti storila z lepim kosom žrebička ?

..hvala..

….ubogi žrebiček hahaha

…ti, draga katarza…raje kakšen recept preizkusi in otrokom kaj dobrega skuhaj……hehe…:))

Hej,Frfra!
Je res imeniten – dobro ulezan zrebicek! Nikoli ga ne naredim takoj,ko ga kupim.

Najraje naredim dober zrezek,ce je res mehko meso.Malo s pestjo potolcem,posolim,popopram in ce je le mogoce na zar,oziroma na hitro v primerni posodi,rahlo pomokano po eni strani(da ohrani cimvec vitaminov in mineralov),tudi z gprcico ga namazem.To bi bil naravni zrezek.Ce mu dodas se malo cesna in petersilja in malo vina ali konjaka,bo tudi krasna naravna omakca brez moke in paradiznika.Jaz vsaj en dan pustim v marinadi(gorcica,poper,sol,malo kapljic limone,disavnice-kot za govedino).

Si pomislila na polpete? So zelo dobre.Naredis kot si jih ze navajena.
Konjak-izboljsa ze itak dober okus.

Ostalo si sama ze omenila: duseni zrezki,golaz…
Pecenke pa nisem nikoli delala,niti panirala.
Nisem ti veliko pomagala;toda jaz res najraje naredim naravni zrezek in polpete. Dober tek Babi

….babi …kot tavžentrožca si….stokrat hvala…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close