Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Babe dol s foruma!

Babe dol s foruma!

Pa kva je zdej to cel forum namenjen moškim pa babe gor!!!
Na vsako vprašanje odgovori baba, vsaka tema je babja v vsak drek se vmešavate pa moralizirate!!!

Imate svoj forum pa sam zginte tja kdo vas tu rabi???

ajde gremo ciaooooo!!!!

No ja, meni so ženske všeč in blizu. Samo o nogometu pa avtomobilih ter blondinkah bi bil pa tudi dolgcajt. LP, Miloš.

Ti si pa mal zafrustriran, kaj te je strah? Saj so tudi moši na ženskem čveku pa jih ne preganjamo.

Z vsem spoštovanjem, ženska

ha,haaaaaaaaaaaa

v roza klubu so pa sami fantje , go, miško !

to, delo, iza!! :)))

ajde gremo v roza klub, dario, ciaooooo!!!!

Ej Miloš ne tako lest v rit! Poglej malo vprašanja so bila namenjena za moški odgovor, pol se je vsula množica kur in pametovala!

Zato je Kurji forum malo višje!

Nism gej, sam kar je preveč je pa že za bruhat!

dario,

ocitno imas slabe izkusnje z zenskami oziroma si razocaran.. nismo pa vse enake.

po moje je krasno, ce dobis na odgovor dve mnenji, zenskega in moskega.. tako lazje razumes marsikaj.

pa brez zamere, dario.. pridejo lepsi dnevi

…hm…jst najraje o fuzbalu in avtomobilih…o bjondah glih ne, hehe…zato pa tukile gor kar naprej škilim…ampak….sej samo politika in sex sekata:)))

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

..kot dojenček od bradavice….prekmalu izgnan iz raja…..zato sedaj takole govoriš ??

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Dario mogoče še nisi spoznal, da si peder,mogoče pa še boš!:>

Babe, kar tu gor ostante, dedci so smotan!

S tem se pa ne strinjam! Nekatere se pač želijo vključevati v moški čvek in obratno. A ti pa nikol nisi na ženskem čveku?

dooooooooooobro Dario, pa grem…..

kwa ma pa delo z roza klubom , a ?

Ne Vitka, ti pa nikamor!
Jaz bom rekel kdo bo šel :)))))

hvala ej, dario ostanem samo zaradi tebe….

blefer

*Dir je kamjeje mjeto? Dir je biu?*

Dario, jaz ucasih pospegam, mal napism in verjem, bolj ko nas bos podil slabse bo;), pa itak ti paše, brez nas pac ne gre…zezam se…zelim ti povedat, da bom se vedno med vami, sicer redko, ampak bom, tko kot moski na zenskem čveku, meni to paše, vcasih moski, ve o necem bolje, vec glav pa itak vec ve, bl mesane, zmesane so , bolje je;)

Evo mene!!!!

Spet imate čast mene brat :)))

Najprej: Nimam namena koga dobesedno dol naganjat, menda se je enkrat govorilo o svobodi govrora !!! Bi pa brcnil v rit tiste kao Prave moške tu!!!!

Drugič: Svaka čast za jajca, sory izrazu, ampak ženske ste izgleda prevladujoča sila planeta… booh pomagej kislim možganom!!!

Tretjič: Sovražim kure, ki sprašujejo na MOŠKEM ČVEKU o svojih osebnih težavah!!!

In še zadnjič: 3/4 ženskih vprašanj in odgovorov je tuuuuuuuuu

SAM to se sprašujem, čemu je MOŠKI ČVEK, če ženske prevladujejo tu s svojimi problemi.

Rad bi odprl temo, sam za moške…. pa vidim da ni smisla i boli me ku.rac za vaše pizdarije poženščene tukaj!!! Ostali ki se strinjate z mano mejte se kul, ostali pa ———-> ko ti j*ebe mater ku*rvetino….

Vitka: evo ti enga :-* (mal boljša si, pa normalna)

ha ha ha

ja sam dario ti ne veš, da nekateri moški fuuul radi razpravljajo o kontracepcijskih tabletah, pa menstruaciji, pa belem toku….. ne vem, zakaj tebe to ne zanima, sej je tko simpatično

A SE ZDEJ DELAŠ NEUMNGA , DA NE MARAŠ, DA JE BABA GOR

nam pravis kure in babe in ne vem kaj še vse… najvecja kura in baba si pa sam, kaj si hotu povedat s tem postom, da si rad petelin, ki se šopiri v svojem kurniki, le ene poslusne kure so ti manjkale;)..jao..jao..moski..kaj čmo!

Danes sem prvič na forumu namenjenemu moškim in vidim da punce nisno zaželene vendar Dario ,tako je v življenju kaj bi me brez vas…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close