Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice B-restaurant&bar – InterContinental hotel Ljubljana – CENE

B-restaurant&bar – InterContinental hotel Ljubljana – CENE

Monovke, je katera že bila v tem novo odprtem hotelu oz. baru v 20. nadstropju?

Jaz bi šla malo pogledat zadevo, ampak se bojim, da bi za kavo plačala več kot za kosilo v povprečni restavraciji…
Nazadnje ko sem bila v hotelu Habakuk v Mariboru sem plačala za kavo z mlekom slabih 5€ in ne bi rada te napake ponovila zdaj tudi v tem hotelu oz. baru.

Če je že katera bila prosim za približno ceno kave oz. kakšnega napitka.

Pa prosim brez neprimernih komentarjev v stilu, da če nimam denarja naj ne hodim po barih – ker rada grem pogledat v nove kafane, ampak ne mislim v njih pustiti preveč denarja, če le-tega niso vredni…

ne hodi okrog če nimaš v žepu 5€ za kavo, pa si doma skuhaj ono bosansko zlato đezvo, ki je kje v akciji (tuš, domaćći trgovac) – res ste eni smotani, kam rinete če ni dnara…

Na hitro pobrskano

https://siol.net/trendi/kulinarika/b-restaurant-italija-dvajset-nadstropij-nad-ljubljano-448125

Me pa moti (in kolikor vem, je tudi kaznivo), da na domači strani https://www.ihg.com/intercontinental/hotels/gb/en/ljubljana/ljuha/hoteldetail nimajo možnosti izbire slovenskega jezika.

nekje je bilo za slišati da kava stane čez 4 eur, nisem pa sigurna…. saj mislim, da je v vseh hotelih, ki so vredni naziva hotel, kava okrog 5 eur…

Sploh ni res. Hotel Lev je čisto spodoben hotel, pila kavo z mlekom prejšnji teden, 2 €.

Tako ja, nekaj čez 4€. Se pa odpre šele ob 17.00. Jaz sem bila razočarana. Manjši, temen prostor, bolj za par, ki pride na kozarec vina. Niso meli niti tortice ali kaj drugega sladkega. Zraven je pa restavracija.

Sploh ni res. Hotel Lev je čisto spodoben hotel, pila kavo z mlekom prejšnji teden, 2 €.
[/quote]

Pa ne moreš Lev s 4* primerjati z novim Intercontinental 5*

Če računaš 5 eur za kavo, se ne boš veliko uštela. Pred kratkim je bil račun za 4 kave 18 eur, se pravi v povprečju 4,5 eur. Espresso verjetno kak cent manj, bela kava kak cent več.

Sem reden gost lokala v pritličju Inter Continetal Hotela. Cene so za kavo okrog 4.50€, za Tonic je 3.80€, Tortica je 7.00€, Hamburger je 13.00€. Postrežba je odlična in hrana tudi. Priporočam

Dobro vas obirajo, ni kaj… Za eno šalčko kavice 5 evrov. A je toliko boljša kot tista, ki si jo doma skuhaš za par centov?

Upam, da je boljse kot to, kar sem med bozicnimi prazniki dozivela v hotelu Slon (kavarna Zvezda). Popolnoma nespostljiv natakar, ki misli, da je duhovit, slabo umit pribor, na razpolago 30% vsebine karte in placana polna cena, ceprav ni bilo vseh sestavin, da bi pripravili naroceno (rezultat je bil porazen). Sramota.

Če gledaš na vsak cent, pač ne greš na kavo v 5* hotel, ane? Ker cena kave tu pač ne more bit enaka kot v enem bifeju v BTC-ju, če malček logično pomisliš.

v Habakuku je cel kolektiv dobil zastrupitev s hrano tko da… dobro da te je samo 5 eur stalo.

Zvezda že leta ni več ista. BTC in Slon Zvezdi sta bili vedno pod nivojem tiste na Kongrescu, s tem da je ta na Kongrescu že leta na podnu – slabo pomite skodelice, slaba kava, počasna postrežba, napačna postrežba, umazane mize. V Bistroju zraven ko greš po njihove tortice npr, te sploh gledajo kot da ne bi smel notr stopit. Enkrat sem prišla, me je zaposlena kar spodila od pulta, ker ga je ravno takrat čistila. Halo? to se počne ko notr ni strank. ITD. Restavracija ni ista odkar je tist kuhar šel, ki je bil v Gostilni.

Še in še.

Je tok dobrih kavarn v centru, da je škoda hodit v eno Zvezdo, ki je le še senca stare Zvezde. Samo lokacija jih rešuje.

isto v union hotelu, nesramen natakar ki je mislil da je duhovit, grozna hrana brez nekega stila
cena visoka

Kava je res vredna samo par centov, ampak v lokalu ne plačaš kave temveč lokal. Bolj prestižen kot je, višja je cena. Nekdo ki ima visoke prihodke ne bo hodil po poceni lokalih. Ravno tako ne bo vozil avtomobila starejšega od nekaj let, hodil po mainstream letoviščih in še in še. Zapomni si: LJUDJE NISMO ENAKI.

Samo res, boljše da si sama skuhaš to bosansko zlato đžezvo doma. 🙂 Ta Intercontinetal restavracija je baje bedna in precenjena, tako sem slišala od znanke. Enkrat sem šla notri pogledati v njihovo kavarno, že kave so precenjene.

Razen če si dobiš enega starega sugar daddya, da te tja pelje na večerjo. 🙂

Jaz kar redno hodim v Zvezdo – v Slonu ali na Kongrescu, pa nisem imela nobenih težav. Dobila sem, kar sem naročila, pribor je bil čist, postrežba v redu, miza čista.

v Habakuku je cel kolektiv dobil zastrupitev s hrano tko da… dobro da te je samo 5 eur stalo.
[/quote]

Zakaj lažeš?

V hotelu na takšnem nivoju se doben še ni zastrupil…

Sicer pa, kaj hodite na taka mesta, pol ure se kurčite in razkazujete, naredite 10 slik za instagram, potem pa celi teden glodate les, ker ste vse zapravile v eni fancy šmensi restavraciji… Babure zmešane… Potem pa pljuvate po prestižnih hotelih, kak so vas tam zastrupili, postregli v umazanih skodelicah… To znajo samo slovenci/slovenke….

poleg parkinga je tudi razgled boljši v Kristalni v BTC ☺

draga moja, ce bi rada razgled in dobro kavo, za zmerno ceno, potem se raje odpravi v neboticnik… nikoli problemov, se tortico si upam narocit, brez strahu, da bi bankrotirala ob placilu racuna ;))

Bela kava v Intercontiju je 4.90 EUR, krasno postrežena, zraven dobiš še en macaron za posladkat, sladkor pa lahko izbereš iz posebnega zabojčka z različnimi vrstami in oblikami. V zelo lepo zditajniranem interieru. Skratka, pravo malo doživetje za pocrkljat sam sebe..jaz bom še šla, res pa je za vsakodnevno kafetkanje malce drago..

svetujem ti, da si naročiš kozarec vode, zraven pa prineseš caffe to go, pa burek, za na konec pa še baklavo.
saj kolko je bilo za videt tukaj delajo sami južnjaki za kelnarje… tak da to ne bi bilo nič čudnega – hotel je tak srbski, tak da so vajeni vsega.
mogoče še ujameš kakega bradatega buraka al kemala, takega kot iz te turške limunade, pa te bo peljal v turčijo, kjer boš kraljica z petimi evri v denarnici…

jebali vas buraki, kaj še zdaj nimate babe potrebne mira pred totimi turškimi pederi – svetoval bi vam, da grete malo po gradbenih odrih pogledat, tam je ogromno teh burakov – prijahali so turci, sa velikimi ku..ci, pa se jahajte v gradbenih kontejnerih z vsemi povrsti, pa vam naj muce razširijo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close