Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek B kompleks vitamini

B kompleks vitamini

Afte v ustih. Precej huda, oz, razširjena oblika.
[/quote]

Meni je to odstranila vodna raztopina nekaj sode in boraksa, samo namažeš, po potrebi.
Se ne ponovi.

Kaj je to boraks?

Enkrat sem brala forum zdravnikov, kjer pravijo, da bi morali po bližnjem srečanju, verjetno tudi pred, pogrgrati kakšen šnops, vodko, ker ne smrdi. Tako bi se izognili večini brezveznih težav, ne le aft.
Pa ne smejo, ker ne smejo propagirati alkohola.

Hehe, ena bo rekla čistilo.
Pa tudi to drži.
Nobenega kaviarja ni brez boraksa- toliko za tiste o strupu.
Samo to lahko rečem, da zaradi boraksa ne bi smelo biti nobenih revmatikov, nobenih težav z menopavzo, pa tudi vse bazene bi lahko imeli čiste brez strupenega klora!
Zanesljivo ubija viruse in kandido!
Beri Walter Last, Borax.

Borova kislina…nisem še poizkusil zaenkrat. Mogoče res pomaga, ne vem.

Narobe. Element bor. Borium.
Naše telo ga nujno potrebuje, čeprav v sledovih. Ureja marsikaj, predvsem spolne hormone, žlezo ščitnico etc. Bolečine.

Narobe. Element bor. Borium.
Naše telo ga nujno potrebuje, čeprav v sledovih. Ureja marsikaj, predvsem spolne hormone, žlezo ščitnico etc. Bolečine.
[/quote]

Kje se ga dobit?

Kje se ga dobit?
[/quote]

Poskusi na spletu, mora biti tehnične čistoče 99,9{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
Naši vrli eu podrepniki so ga čez noč ukinili z maloprodajnih polic, ko smo ga tu omenili kot mineral za marsikaj, tako, da se je treba znati znajti. Potelefoniraj.

Jaz kupujem B-Compleks od G&G Vitamins v Tosami.

Razlog: je v kapsulah (ne vsebuje dodatnih polnil in kemije), visok odmerek vitaminov, vsebuje aktivne oblike (visoka absorpcija), so certificirani za vegane (nič ni živalskega izvora), so UK porekla kjer veljajo EU pravila (ameriški proizvodi imajo več kot pol manj strogo zakonodajo), pa tudi cenovno so ugodni.

Stavim nanje 🙂

je terra nova top!

Kot veganki mi je pomembno, da ni nič pridobljeno iz živalskega izvora, zato zame šteje samo kar je certificirano vegansko. Kupujem pa b kompleks od G&G vitamins.
https://bio24.si/bioaktivni-vitamini-b-kompleks-60-kapsul

Did you know that over 160 million men worldwide have erectile dysfunction related issues? If you happen to be one of the many men with ED, do not worry as there is now a solution for you. What you need is this awesome food supplement.

Check out male ultracore results[/url]

As a male, it is important to sustain human needs, check this out and let’s help one another by spreading the word and discover SPB

Did you know that over 160 million men worldwide have erectile dysfunction related issues? If you happen to be one of the many men with ED, do not worry as there is now a solution for you. What you need is this awesome food supplement.

Check out Ultracore Supplement [/url]

As a male, it is important to sustain human needs, check this out and let’s help one another by spreading the word and discover the wonder of this effective supplement.

Read more about it at AMIGO

Afte, rešitev- listerin ustna voda

neeeeee kaj je s tabo 🙂 pij pivski kvas 21 dni, potem tri mesece premora in spet 😉

Dobiš ga v vsaki trgovini v prahu 🙂  za 3,50€ zadostuje za 21 dni

Preizkušeno deluje, naravno in zanesljivo za vse težave 😉

Srečno

Pozdravljeni,

če sem prav gledala, je v Vitamin B complex od DM več vitamina b kot v Krkinih / na kapsulo. Če kdo meni, da sem napačno gledala naj napiše.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close