Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Azijska restavracija

Azijska restavracija

Kje na Gorenjskem azijska restavracija dostopna z inv. vozičkom ?

Prosim za nasvet. V predstavitvah ni napisano.Iz slik težko ocenim.

Hvala.

Mi v takih situacijah vedno pokličemo, pa naj gre za restavracijo, prireditveni prostor, ali pa frizerja…

V Kranju v bližini AP je kit. restavracija Azija. Kolikor vem, se noter pride po stopnicah, ni jih veliko, 2 ali 3 stopnice, vendar so.

V Mostah pri Komendi je ena najboljših kitajskih restavracij Hong Kong 2. Dostop je možen tudi z vozičkom. Za druge ne vem (več). Vem, da je restavracija tudi Radovljici, pa na Bledu… ampak me že toliko let bi bilo tam, da se ne spomnim več, kakšen je dostop.

Hvala obema za informacijo. Tudi jaz pokličem. Mi pa mnenje strank veliko pomeni.

Hong Kong2, Komenda, super restavracija in dostopna za voziček.

Odgovor na objavo uporabnika
Para Bellum, 03.02.2022 ob 20:07

V Kranju v bližini AP je kit. restavracija Azija. Kolikor vem, se noter pride po stopnicah, ni jih veliko, 2 ali 3 stopnice, vendar so.

V Mostah pri Komendi je ena najboljših kitajskih restavracij Hong Kong 2. Dostop je možen tudi z vozičkom. Za druge ne vem (več). Vem, da je restavracija tudi Radovljici, pa na Bledu… ampak me že toliko let bi bilo tam, da se ne spomnim več, kakšen je dostop.

Na Bledu in v Radovljici kitajskih restavracij ni več…. ena je še na Jesenicah, dostop z vozičkom je možen.

Hvala dfzrhe in tašinka.

Bo Komenda res dobra izbira in prikladna lokacija.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close