Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Avtoradio

Avtoradio

Ojla….. kupujem nov avto……. nekateri modeli nimajo serijsko vgrajenega radia…… ta opcija pa košta cca 100.000….. Kaj se mi bolj splača……. vseeno naročiti to opcijo ali kupiti posebej radio, zvočnike, iskati nekoga, da mi zmontira, ga plačat? Sej vem, da se da dobit že zelo poceni radio, ma prow kr neki pa tudi ne bi rada……. Hvala.

Živjo

Originalni avtoradiji so predvsem lepi in se lapo zlijejo z armatura, čeprav se zadnje čase tudi na tem področju izbolšuje. Fino bi bilo vedeti kateri avto kupujete
Če sama kupite radijo lahko izbirate med CD in med CD z Mp3 , ki so sedaj že zelo poceni cca 25000 dalje za zvočnike je pa tudi velika izbira veliko zavisi kakšno muziko si želite v avtu.

lp

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Ta-da d.o.o. Slovenčeva 93, 1000 Ljubljana tel: 01-565-55-55 fax: 01-565-55-50 info@tada.si www.tada.si delavni čas od 8:30 do 17:00

Mi zaupate naslov

lp:)))))))))

Ej, hvala….. ma o Peugeotu 307 razmišljam….. Misliš, da za ta denar dobim enako oz. še bolj kvalitetno musko?
Pa če čem dat zvočnike tudi odzadi, kaj je treba ker vrtat? To nebi rada….

Spet je težko takole na patet reči kaj je bolje kaj ni , ker tudi pri originalu obstaja nekaj modelov ozvočenja in radijev.. sigurno pa ne morete kupiti avtoradija z MP3 , ki je zelo uporaben saj imate lahko več CD-jev na enemu.. Meni osebno je to v avtu zelo všeč saj ni treba menjati skoz plošč in še original , ki ga imate doma lahko presnamete na CD v MP3 obliki tako , da original ne poškudujete.

lp damjan

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Ta-da d.o.o. Slovenčeva 93, 1000 Ljubljana tel: 01-565-55-55 fax: 01-565-55-50 info@tada.si www.tada.si delavni čas od 8:30 do 17:00

New Report

Close