Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem avtoradijo Keenwood

avtoradijo Keenwood

v kombiju imam nov avtoradjo Keenwood ki bere MP3 vendar ko zapeljem čez luknjo mi preskakuje ali rata tišina.

Kaj bi to bilo

Predlagam vam da zacasno namestite avtoradio v kak drug avto,tako se bo vzrok napake izkljucil na samem radiu ali na samem vozilu v vasem primeru kombi.Ce je napaka na radiu pa priporocam kar da ga odnesete na servis ker je v garanciji,Servis je pa v Mengšu.lp

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Ta-da d.o.o. Slovenčeva 93, 1000 Ljubljana tel: 01-565-55-55 fax: 01-565-55-50 info@tada.si www.tada.si delavni čas od 8:30 do 17:00

Dal sem radio v popravilo”ZAMENJALI SO MI LEČO”vendar je še vedno isto.Dejali so mi da je zaradi naklona,ker ni v vodoravnem položajuSaj je vendar MP3 in ni navadni CD.Kaj naj naredim?Ko stojim na mestu in dvakrat nežno z dvemi prsti udarim po armaturi vozila mi rata tišina ali mi pa celo preskoci na naslednjo pesem.A ga zopet nesem in mi bodo LEČE menjali v nedogled ali obstaja kaka rešitev?

lp.

Sem ga nesel na servis v Mengeš,Baje so zamenjali laser vendar je isto kot je bilo.Dejali so da je zaradi naklona.A je to možno saj je MP3.

lp.

Ja zdaj bolj tezko preko maila problem rešiti, najbolj da se oglasite pri nas
v delavnici.
Nahajamo se pa v Lj.

Ta-Da D.o.o.
Slovenčeva 93
Del.čas od pon do pet
od 8:30 do 16:30

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Ta-da d.o.o. Slovenčeva 93, 1000 Ljubljana tel: 01-565-55-55 fax: 01-565-55-50 info@tada.si www.tada.si delavni čas od 8:30 do 17:00

New Report

Close