Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem AVTOPRALNICA KOMPAS – ko pričakujete več

AVTOPRALNICA KOMPAS – ko pričakujete več

Nova vrhunska avtopralna steza v Ljubljani. Od septembra 2009 deluje Avtopralnica Kompas na Celovški 206 v popolnoma prenovljeni podobi. Instalirana je nova vrhunska avtopralna steza Christ, z najboljšimi in najfinejšimi krtačami ter dvema sušilcema. Ročna in avtomatska avtopralnica je odprta 24 ur in opravlja tudi storitve ročnega in globinskega kemičnega čiščenja.

No to je blo pa res že treba. Sm pa tut že preiskusil to novo pralnico pa morm rečt da zdej je pa supr ker so nove krtače.

Ja tud jz sem jo obiskala, res je zelo dobra, najboljša ! Se splača in to TAKOJ ! Zelo priporočam, izkoristite dan za izlet skozi NOVE krtače ! Razlika bo očitna !

Mogoče bi bilo fino (kot ima to Avtotehna blizu te pralnice), da bi bilo vsake x pranje zastonj – preprosto take poteze pritegnejo.

Sem že med službo skoču na gratis pranje. Že dolg nism pral avta, zdej vidm čez šajbe k sokol. Še se vidmo AP Kompas.
Se strinjam s predhodno idejo, da bi mi na več obiskov spet kak “Zastonj” pripadal….haha

Sliš se fajn!

Parking, Hvala

x

Super so! Brez primere.

New Report

Close