Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem avtomobilsko zavarovanje-kje najugodneje

avtomobilsko zavarovanje-kje najugodneje

Katera zavarovalnica je najbolj ugodna za sklenitev avtomobilskega zavarovanja? In to bi rada uredila prek spleta, tudi plačala bi prek spleta, tako kot to plačujem SiMobilove račune, s kreditno kartico. Ali je to sploh mogoče pri naših zavarovalnicah?

Generali, od srede naprej mislim, da dobiš 40 eur za nakup vinjete ob sklenitvi avtomobilskega zavarovanja…. jutri je izobraževanje

Zanimivo. Že leta imam pri njih avto zavarovan, pa mi ni nihče od njih povedal za to ugodnost. Verjetno se jim zdi samo po sebi umevno, da bom zopet pri njih zavarovala. Pa ne bom, ker mi tega niso ponudili

ta ugodnost je za na novo sklenjena zavarovanje, za stare stranke je tudi boniteta sam še ne vem točno kaj – se pravi od srede naprej bo vse znano…

Bodi vesela saj imaš najnižjo premijo v Slo in še ostale prednosti…. katere druge zavarovalnice ne nudijo

ok meni pa danes poteče zavarovanje, a velja kaj čez datum, če počakam do srede recimo al morm kr danes to uredit?

lahko čez datum 30 dni – če imaš sklenjeno na šalterju zavarovalnice ali pri zastopniku je polica permanentan ( to pomeni, da velja do podpisa storno izjave ali pa , sklenjena nova polica pri isti ali drugi zavarovalnici – takrat ti prenehaj jamstvo) če je pa sklenjena na AMZS velja samo do datuma – preblem je če imaš po tem datumu prometno nesrečo ali kontrola prometa – kazen.
imel sem stranko(davčni inšpektor, kjer je vedno zamujal 14 do tri tedne za sklenitev nove police)

če prav razumem, glede na to, da sem lansko leto sklenila zavarovanje na šalterju pri zavarovalnici, mi to zavarovanje traja še en mesec.
ampak, če me ustavi policaj, pa sem v prekršku?

točno tako je……

Generali samo obljublja, da pa ne nič. Sem pred leti padla na njihovo foro, da imamo ženske pri njih nek dodaten popust…, pa sem se zavarovala pri njih, a o popustu ne duha ne sluha.

Takoj po preteku zavarovanja sem šla na več zavarovalnic vprašat, koliko bi me stalo zavarovanje avta pri njih, in vsaka mi je ponudila drugačno ceno. Odločila sem se za A-S in tam tudi ostala, ker me vsako leto presenetijo s še dodatnim popustom. Lani sem plačala 135 eur, letos pa 126 eur za isti avto in enako zavarovalno polico. 🙂

zate je važna sam cena, a veš kaj imaš zavarovano – zelo pomembna je vsebina ( AO +) sigurno nimaš, kjer imam vsak mesec vsaj 20-30 njihovih polic v roki……

Tole ne bo držalo, letos sem zamenjala triglav za generali in pri enakem zavarovanju kot pri Triglavu+generali asistenca+zavarovanje potnikov me je prišlo okoli 60 euro manj.

pokliči TC MOTOSHOP, huda štrena

Jaz sem pri Triglavu, ker imamo tam zavarovano vse, tako da imam kar velik popust na vsa zavarovanja.

Kdor se ne more odločiti kje bi zavaroval avto, pa naj zaprosi za informativne izračune.

Informativni izračun za avto lahko brezpalčno naročite tu: http://www.e-zavarovanja.com/index.php/narocilo_avto/form/5 – pošljejo vam ponudbe vseh najugodnejših zavarovalnic, tak oda lahko primerjate kaj kje dobite in za kakšno ceno

New Report

Close