avtomobilsko zavarovanje-kje najugodneje
lahko čez datum 30 dni – če imaš sklenjeno na šalterju zavarovalnice ali pri zastopniku je polica permanentan ( to pomeni, da velja do podpisa storno izjave ali pa , sklenjena nova polica pri isti ali drugi zavarovalnici – takrat ti prenehaj jamstvo) če je pa sklenjena na AMZS velja samo do datuma – preblem je če imaš po tem datumu prometno nesrečo ali kontrola prometa – kazen.
imel sem stranko(davčni inšpektor, kjer je vedno zamujal 14 do tri tedne za sklenitev nove police)
Generali samo obljublja, da pa ne nič. Sem pred leti padla na njihovo foro, da imamo ženske pri njih nek dodaten popust…, pa sem se zavarovala pri njih, a o popustu ne duha ne sluha.
Takoj po preteku zavarovanja sem šla na več zavarovalnic vprašat, koliko bi me stalo zavarovanje avta pri njih, in vsaka mi je ponudila drugačno ceno. Odločila sem se za A-S in tam tudi ostala, ker me vsako leto presenetijo s še dodatnim popustom. Lani sem plačala 135 eur, letos pa 126 eur za isti avto in enako zavarovalno polico. 🙂
Jaz sem pri Triglavu, ker imamo tam zavarovano vse, tako da imam kar velik popust na vsa zavarovanja.
Kdor se ne more odločiti kje bi zavaroval avto, pa naj zaprosi za informativne izračune.
Informativni izračun za avto lahko brezpalčno naročite tu: http://www.e-zavarovanja.com/index.php/narocilo_avto/form/5 – pošljejo vam ponudbe vseh najugodnejših zavarovalnic, tak oda lahko primerjate kaj kje dobite in za kakšno ceno