Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice avtobus v Logarsko dolino

avtobus v Logarsko dolino

Obstaja povezava z avtobusom v Logarsko dolino; avtobus ustavi (končna postaja) v Logarska dolina – slap. Mi lahko morda kdo pove, kakšna postaja je to? Se da od tam iti okoli razgledati, če nimaš avta, se pravi peš?

Hvala in pozdrav vsem!

Slap je zadnji kotiček Logarske doline, potem je samo še (zelo) navkreber. Brez avta ni noben problem, seveda če poznaš vozni red za nazaj in če si pripravljen hoditi. Mi smo avto tako ali tako pustili pred kočo in ga nismo več pogledali, saj smo prišli v Logarsko dolino hodit. Dolina je ozka, na obeh straneh ceste so krasne pešpoti po ravnem. Vsake toliko so koče in apartmaji, kar veliko jih je, v eni izmed njih se zmeniš za spat. Mi smo spali v Logarskem kotu, bilo nam je všeč, ker je preprosta planinska koča, takšna je bila tudi hrana.
Naokoli po Logarski dolini pa lahko hodiš, kolikor te je volja. Po ravnem lahko greš lepo počasi od slapa nazaj do vhoda v dolino (tudi tam mora biti postaja za nazaj), lahko vmes prespiš, lahko hodiš navkreber, lahko se samo malo sprehodiš okoli slapa in greš takoj nazaj.
Če je možnost, priporočam vsaj kakšno noč za prespat. V kočah prijazno razložijo, kar želiš.
Želim lep izlet ali dopust.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close