Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem avto zvok v kolesu

avto zvok v kolesu

avto nisem imel prižgan približno en teden vmes je padal tudi dež, ko sem ga zalaufal, in speljal se je v kolesu pojavil neki zvok, milsil sem da je to samo začasno zaradi usedline na disku ali kaj podobnega, ampak ta zvok se še zmerom pojavlja ko se pelješ.
Nato ga peljem k mehaniku in se zapelje še on in reče da je to spredaj en zvok od zavore in da treba menjati diske sprednje in zavore, zadnje ležaje in zavore sem pa menjal pri istem mahaniku pred pol leta nazaj.
Nato se še sam po dvorišču zapeljem in poslušam in slišim da je v zadnjem kolesu napaka ne v sprednjem ker se sliši kot ležaj, mehanik je pa rekel da je napaka spredaj ne zadaj in da naj peljem k kateremu koli mehaniku bo povedal isto da je spredaj.
seveda pa je zadaj za ležaje enoletna garancija in eno leto še ni poteklo in ta mehanik ko je menjal lansko leto ležaje je rekel da so spredaj zavore za menjati ne zadaj ležaji in da on ni nič slišal ko se je peljal z avtom da je zvok v zadnjem kolesu.
Ja sevede ravno zato gotovo ker je še garancija in bi moral narediti zastonj, ker je ležaj v garanciji, ane
Mislim no
Ne peljem ga več nikol v to avtomehanično delavnico.
lp.

Mišek, a lahko uganem kateri avto imaš? passata ali audija a4 letnik okoli 1998? Samo ugibam. 😛

nič od tega, zakaj
boljšiga

Takoj bi imel volvo limuzino letnik tam ene 2003 zato ker mi je kar lepa ladja, samo problem je to ker imajo toliko kw, potem pa je tudi registracija ogromna.

hja, je pa zato toliko bolj pocen… vračunaj to… volva s80 dobiš odličnega za 4000 jurje že… pa se boš dobr pelu z velik moči… kak boljši novejši avto z manj konji in manjšo porabo in nižjo registracijo boš dal pa 10000 jurjev… no razn če vse gledaš v rangu 4000 jurjev…

New Report

Close