avto za okoli 6000e
1. Verjetno ne voziš ravno hitro, da na ovinkih nimaš težav.
2. Zakaj že dizla, če je večji avto?! Cena dizla je višja kot bencina, veliko bolj onesnažuješ okolje, poraba pa tudi ni tako drastično manjša
3. Meni so pa karavani bolj všeč… ravno zato, ker so dolgi, imam občutek varnosti, v ovinkih se dobro držijo. Enoprostorci so itak ena sama modna muha
Sicer je bilo pa vprašanje, kateri avto za 6000 €. Pojma nimam. Mogoče Stilo karavan?
karavan…vprašanje je bilo ali karavan ali enoprostorec za to ceno. Seveda da ne norim skozi ovinke, ker vozim po omejitvah. Po cestah izven naselja kjer je omejitev 90km/h pa grem tut malenkost več…in ne občutim da se avto ne bi držal ceste…ne vem zakaj modna muha…nekomu je nekaj všeč..nekomu pa nekaj ane…
Zakaj dizla? Ker po izračunih še vedno prišparam….onesneževanje okolja pa takole…očitno se ti karavan tako držiš tega, da doma ne uporabljaš praška za posodo ampak pereš s kisom…ne uporabljaš čistil, niti tabletk za pomivalni stroj, cunje pa pereš na roke ane, s toplo vodo brez praškov…
o tem res raje ne bi!
Zakaj dizla? Ker po izračunih še vedno prišparam….onesneževanje okolja pa takole…očitno se ti karavan tako držiš tega, da doma ne uporabljaš praška za posodo ampak pereš s kisom…ne uporabljaš čistil, niti tabletk za pomivalni stroj, cunje pa pereš na roke ane, s toplo vodo brez praškov…
quote]
ajd ne seri!
Definitivno je karavan (kot pravzaprav običajna limuzna, seveda malo podaljšana) vozilo z bolšimi voznimi lastnostmi kot enoprostorec. Seveda drži tudi to, da 90% ljudi vozne lastnosti kaj malo brigajo. Veliko bolj važen je videz in zanimivo, višina sedišča. Nekateri bi radi sedeli skoraj tako visoko kot v tovornjaku in posegajo že po džipih. Velika neumnost, tako iz stališča ekonomičnosti (cene in stroškov) kot tudi varovanja okolja. Poleg tega je karavan prostornejši, mi spravimo vanj bistveno več robe kot sorodniki z enoprostorcem (oba sta avta srednjega razreda, veliki enoprostorci so zgoba zase, saj so praktično kombiji).
Zame osebno pri nakupu ni bilo dileme, vzeli smo karavana, čeprav je žena navijala za enoprostorca :-), a ker izbire ni znala utemeljiti drugače kot s stavkom “če so pa lepši”, je obveljala moja izbira.
Fizikalni zakoni na planetu zemlja veljajo, da enosprostorec, zaradi svoje višine več požre, ker ima večji zračni upor in je potrebno več gasa. Prav tako gre slabše pri višjih brzinah, zaradi slabšega zračnega upora. Potrebuje tudi večji motor, da sploh pride na 130 na avtocesti, na hitro speljevanje pri malem motorju pa tak pozabi.
Slabše se tudi držijo ovinkov, ker so višji. Zakaj misliš, da ni Ferarrijev enoprostorcev? hehehe
To ni nobeno moje mnenje, to so fizikalna dejstva.
Ne vem pa, na podlagi česa se bo odločala mfjk. Ali jo zanima kateri je lepši ali kateri je po karakteristikah boljši? No, meni je bolj všeč enoprostorec, ampak dvomim, da bi se kdaj odločila za njega.
Priporačam ti tudi, da daš malo pregledati tvoj mali avto na servis, zakaj toliko pokuri, razen če si zamolčala, da imaš 6litrsko mašino:)))))
MI pa imamo tri otroke in ni bilo šans, da bi spravili v karavana tri otroške avtosedeže. Tako imamo sedaj enoprostorca s tremi ločenimi sedeži v drugi vrsti in smo super zadovoljni. Vsekakor pa se strinjam, da je karavan boljši po voznih lastnostih od enoprostorca, ampak smo pač sklenili kompromis;-)