Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Avto za drugo puberteto ☺

Avto za drugo puberteto ☺

Prav ima. Stare manipulatorje je treba ostro prijeti in jim pokazati, kje jim je mesto.[/quote]

Hmm ja včasih gre NM3W res predaleč ampak jaz ga itak jemljem za zajebanta :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Od kod ti ideja, da je GB (GoldBlade) mlada punca?
Nož v hrbet morda 🙂

Prav ima. Stare manipulatorje je treba ostro prijeti in jim pokazati, kje jim je mesto.[/quote]

Hmm ja včasih gre NM3W res predaleč ampak jaz ga itak jemljem za zajebanta :))[/quote]

Ne rabimo starih zajebantov na forumu.

Od kod ti ideja, da je GB (GoldBlade) mlada punca?
Nož v hrbet morda :)[/quote]

A bosta že enkrat osvojila goldfišerco in bo končno mir?

Hmm ja včasih gre NM3W res predaleč ampak jaz ga itak jemljem za zajebanta :))[/quote]

Ne rabimo starih zajebantov na forumu.[/quote]

Vsak je potreben za celoto. Vsak najmanjši kamenček v mozaiku je del celote.. vsak najmanjši in nadležen žužek prispeva svoj del za celotno življenje na zemlji… Koga rabimo in koga ne, ni naše da odločamo!

Jaz bi rekel, da ima nasa ribica od 25-30 let. Verjamem, da je zmozna tudi noza v hrbet ali pa pod jajca :))

Eh! Še tega ne vesta?! Sedaj sta razočarala.

Ne rabimo starih zajebantov na forumu.[/quote]

Vsak je potreben za celoto. Vsak najmanjši kamenček v mozaiku je del celote.. vsak najmanjši in nadležen žužek prispeva svoj del za celotno življenje na zemlji… Koga rabimo in koga ne, ni naše da odločamo![/quote]

Spet en “fdv”jevec.

Vsak je potreben za celoto. Vsak najmanjši kamenček v mozaiku je del celote.. vsak najmanjši in nadležen žužek prispeva svoj del za celotno življenje na zemlji… Koga rabimo in koga ne, ni naše da odločamo![/quote]

Spet en “fdv”jevec.[/quote]

Se strinjam 🙂

haha Seba in Tip odlična sta…hočem še..)))

Misonka obrazloži to, da si ne bo kdo napacno razlagal : ))

Naj si…

glavno da si jaz prav:)))

Spet en “fdv”jevec.[/quote]

Se strinjam :)[/quote]

Tudi vidva sta potrebna… 🙂

Se strinjam :)[/quote]

Tudi vidva sta potrebna… :)[/quote]

Česa?

Tudi vidva sta potrebna… :)[/quote]

Česa?[/quote]

Lahko bi vprašala KJE, PRI ČEM… bi bilo v kontekstu.
Ker si vprašala ČESA… ne dvomim da dobro veš česa si potrebna 🙂

enTip, kakšno famo prodajaš – ljudje se še kako trezno nenehno odločamo, koga ali kaj rabimo v življenju, saj nismo amebe.

Se opravičujem vsem amebam….

Česa?[/quote]

Lahko bi vprašala KJE, PRI ČEM… bi bilo v kontekstu.
Ker si vprašala ČESA… ne dvomim da dobro veš česa si potrebna :)[/quote]

Nimam pojma o čem govoriš, besedne skrivalnice se lahko greš s kom drugim.

enTip, kakšno famo prodajaš – ljudje se še kako trezno nenehno odločamo, koga ali kaj rabimo v življenju, saj nismo amebe.

Se opravičujem vsem amebam….[/quote]

Govorim o skupnosti kot celoti… ne delaj se amebo, ker dobro vem da nisi 🙂

Se opravičujem vsem amebam….[/quote]

Govorim o skupnosti kot celoti… ne delaj se amebo, ker dobro vem da nisi :)[/quote]

Koga briga skupnost, če je v njej nekaj gnilega ?

Ne delam se nič, se mi ni treba 🙂

Sploh pa je tole tema o avtomobilih, zato babe šššššc ker nimate pojma 🙂 in ne mi srat po tej temi, ki itak ni moja, 🙂

Aja s Sebom bova še mal razpravljala o fišici… dokler se NM ne zbudi in začne kozlat ob tem imenu 🙂

Končno je nekomu uspelo, da je tudi dežurnemu za smetenje zasmetil njegovo temo. Za vse ostalo je tu M…

Aja s Sebom bova še mal razpravljala o fišici… dokler se NM ne zbudi in začne kozlat ob tem imenu :)[/quote]

saj ne morem verjet, da še tega ne veš, koliko je stara. Goldfišerca je zate prevelik zalogaj

Aja s Sebom bova še mal razpravljala o fišici… dokler se NM ne zbudi in začne kozlat ob tem imenu :)[/quote]

Kako upaš kogarkoli odganjati in uporabnice zmerjati z babami?
No, kar pogumno dalje citiraj samega sebe, verjamem da ti je to boljše ali lažje ali kakorkoli že :)))))

saj ne morem verjet, da še tega ne veš, koliko je stara. Goldfišerca je zate prevelik zalogaj[/quote]

Kdo je rekel da ne vem? 🙂
Ma veš kako je… sladice se je počasi, najraje imam take zalizanje… tako da večji kot je zalogaj, dlje traja užitek konzumiranja 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close