Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem avto za 4.000 – 6.000 eurov?

avto za 4.000 – 6.000 eurov?

– RAje bi imela boljši letnik kot pa boljšo firmo.
– čimmanj kw in porabe goriva (ker smo s kešem …) pa tistih ki nimajo ponaredkov rezervnih delov tudi raje ne
– smo 4 članska družina in bo to edini avto, tako da malčki kar odpadejo

Lepa hvala!

Ford Fokus SW. Meni je cool, ne pije dosti, niso ful dragi servisi in ima fuulllllllllll prostora

Najbolje je iti na spletne avto oglase (npr: avto.net, avtooglasnik, salomonov oglasnik,…) in med izbiro vtipkaš ceno 4000 do 6000 €. Ven ti bo vrglo vse avte s to ceno. Pol pa glej kakšni letniki so in porabo imajo ponavadi tudi napisano zraven. Po dveh treh ogledih boš že pravi stručko. tudi občutek boš dobila, kje je nategnjena cena.

Lp, Ela S

Citroen Xantia, zelo prostoren avto, pelješ se carsko, poceni servisi,..
Lp

…da za ta denar dobiš dizla cliota 1,5, poraba 4,2-4,7 litra ali pa dizla megana 1,5 zadnja generacija. 60 kw, poceni registracija, poraba 4,5 l.
Aha, clio odpade.

mi smo kupili Fiat Mareo Weekend-baje je najboljše kar dobiš za ceno 4.000(3mes.nazaj)

http://lanovo.myminicity.com/

Jaz bi gledal v tem primeru na Opel Omego 2,2 dizl. Velik avto, velik opreme, letnik sicer tam nekje 2001.

Zanimivo je kako z zelo različnimi razlogi ljudje kupujemo avto. Ker nam je všeč oblika, ker nam je všeč vožnja, ker je udoben, ker ima dobre pospeške, ker je prostoren, ker je varčen, ker je varen, ker se ne kvari, ker ne izgublja ceno, ker je poceni, ker je firma…
Idealnega itak ni. Če ima nekaj, pa drugega nima in obratno.

definitivno multipla,porada 6,5 litra,veliko prostora..mi jo zdaj prodajamo zaradi nakupa novega,je avto kot nov..LP

New Report

Close