Avto – veljavnost registracije oz. tehničnega pregleda
Ma meni niso dali kazni so me pa že večkrat opozorili.
Sicer se čisto strinjam, da mora avto biti izpraven preden gremo na cesto. Pohecala sem se, ker dejansko praktično vsak kdaj pelje s pregoreno žarnico. Bodisi zato, ker ne vemo ali pa zato, ker jo menjamo doma in ne na cesti. Verjamem pa, da obstaja kdo, ki jo menja na cesti in ne šele doma. Obstaja?[/quote]
Ne mi o menjavi žarnic … na prejšnjem avtu sem to znala naredit mimogrede, na tem sem ob prvi menjavi skoraj diplomirala, preden sem ugotovila, kako se naredi .. mi je neslo cel dan, ampak drugo sem pa potem zamenjala v dveh minutah 🙂 Ampak hotela sem pa sama…
Pa na tem še izgovora, da ne vem in da je sinoči še svetila, ne morem uporabiti, ker mi avto javlja, da ne dela 🙁
In kot sem že zgoraj napisala, enkrat sem dobila zabeležbo (je veljal še ZVCP), denarne kazni pa ne..[/quote]
Eh, taka sem jaz. Moram znati sama! In pri vseh dosedanjih avtih tudi sem. Pri tem, ki ga imam sedaj zamenjam vse žarnice – razen ene. To pa je doma nemogoče zamenjati, ker potrebuješ posebno orodje. In ti ga na servisu seveda ne prodajo (čeprav gre v bistvu za čisto enostavno stvar). Priznam, če bi to vedela ob nakupu, tega avta ne bi kupila, pa čeprav sem z njim čisto zadovoljna. In da je mera polna je pri hiši še en tak avto (sicer druge znamke), ki ga je prav tako potrebno voziti na servis za menjavo ene žarnice. Grrr!
Forum je zaprt za komentiranje.