Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Avto – veljavnost registracije oz. tehničnega pregleda

Avto – veljavnost registracije oz. tehničnega pregleda

..vozilo lahko opravi tehnični pregled in vse ostalo tudi MAX 30 DNI PRED potekom tehničnega..
..tako da ..kje si bil do zdaj..???

Pri večini novejših vozil je menjava žarnice v lastni režiji praktično nemogoča že zaradi nedostopnosti.
Tako, da prevažanje seta rezervnih žarnic je brez veze – še posebej je če so žarnice ksenon ali vodljivi ksenon….

Ma meni niso dali kazni so me pa že večkrat opozorili.
Sicer se čisto strinjam, da mora avto biti izpraven preden gremo na cesto. Pohecala sem se, ker dejansko praktično vsak kdaj pelje s pregoreno žarnico. Bodisi zato, ker ne vemo ali pa zato, ker jo menjamo doma in ne na cesti. Verjamem pa, da obstaja kdo, ki jo menja na cesti in ne šele doma. Obstaja?[/quote]

Ne mi o menjavi žarnic … na prejšnjem avtu sem to znala naredit mimogrede, na tem sem ob prvi menjavi skoraj diplomirala, preden sem ugotovila, kako se naredi .. mi je neslo cel dan, ampak drugo sem pa potem zamenjala v dveh minutah 🙂 Ampak hotela sem pa sama…
Pa na tem še izgovora, da ne vem in da je sinoči še svetila, ne morem uporabiti, ker mi avto javlja, da ne dela 🙁
In kot sem že zgoraj napisala, enkrat sem dobila zabeležbo (je veljal še ZVCP), denarne kazni pa ne..[/quote]

Eh, taka sem jaz. Moram znati sama! In pri vseh dosedanjih avtih tudi sem. Pri tem, ki ga imam sedaj zamenjam vse žarnice – razen ene. To pa je doma nemogoče zamenjati, ker potrebuješ posebno orodje. In ti ga na servisu seveda ne prodajo (čeprav gre v bistvu za čisto enostavno stvar). Priznam, če bi to vedela ob nakupu, tega avta ne bi kupila, pa čeprav sem z njim čisto zadovoljna. In da je mera polna je pri hiši še en tak avto (sicer druge znamke), ki ga je prav tako potrebno voziti na servis za menjavo ene žarnice. Grrr!

Heh… cela debata se je razvila… v njej pa marsikaj koristnega; HVALA!

Hmmm… veš kako gre; se spomniš, pa veš da še ni nujno in greš raje opravit kaj drugega. Pa dopust s pripravami in pospravljanjem po njem, službene poti, itd… in kar naenkrat vidiš, da je datum v prometni že mimo…

Rok, zdajle bi bil že zdavnaj nazaj, če bi zjutraj po odprtju teme skočil na tehničnega ?

Res bi bil. Vendar danes ne gre, bo pa enkrat do petka menda.

Cuj to, zdej ko grem na pot bom vsakih 200 km gledal luci ce so crkle. Pac se zgodi in u vecini slucajev dobis opozorilo. Ce je pa policaj homosexualac verjetn da ti napise kazno. Luci crkavajo vsem povsod

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close